06 / 07 / 2024

avmlerde çekilişle verilen arabaların markası ne

avmlerde çekilişle verilen arabaların markası ne

Ankara'da ardı ardına faaliyete geçen AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor. AVM'ler müşterilerine hediye olarak lüks araçlar kazanma şansı veriyor....

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BiP, BiPClub üyelerine özel düzenlediği çekilişle, iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell BiP uygulamasını indirip çekilişe başvurabilirsiniz. Detaylar haberimizde!

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

İnternet sitelerinde TOGG hareketliliği! Kendisi çıkmadan satışı başladı

Türkiye'nin otomobilinin ilk talihlileri çekilişle belirlendi ve 20 bin otomobil sahiplerine tespit edildi. Togg çekiliş neticelerinin açıklanmasının arkasından internet sitelerinde "Togg alacağım için satılık!" başlıkları açıldı. İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Trendyol'dan çılgın fırsat! Dev çekilişle Alfa Romeo Tonale hediye edilecek!

Trendyol'dan harika bir fırsat: Sadece 8 TL ödeyerek çekilişe katılın, Alfa Romeo Tonale otomobili kazanma şansı yakalayın. Çekiliş 3 Mayıs 2023'te yapılacak, kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

Getir'den müjde! 28 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Getir, "Getir Yemek" üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Getir, kampanya kapsamında çekilişle 5 adet iPhone 13 128 GB (27 bin 999 lira), 2 adet Xiaomi Scooter 3 (13 bin 709 lira) hediye edecek!

BiP'ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 

Yerli iletişim platformu BiP, kullanıcılara çekilişle tablet hediye ediyor. BİP’in duyurduğu tablet kampanyası 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. BİPClub’taki ödüllü etkinliğe kaydını yapan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara tablet çekiliş hakkı hediye ediliyor.

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

23 bin 700 kişi oraya koştu! 2 artı 1 evi bedavaya verecek

Kanada'da yaşayan Türk iş insanı Fesih Zeki Mert, memleketi Bingöl’de yaptırdığı bir sitedeki 2 artı 1 daireyi bir kişiye bedava vereceğini duyurdu. Dairenin çekilişle verileceğini duyan vatandaşlar çekilişe akın etti. Tam 23 bin 700 kişi başvuruda bulundu.

Yatağını Tutku’dan alana Renault Megane kazanma şansı! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

25 Ekim 2022 tarihine kadar yatağını Tutku Yatak’tan alan bir kişiye 620 bin Türk Lirası değerinde son model Renault Megane 1.3 Joy Comfort, 10 kişiye iPhone 13 ve 10 kişiye de Airpods çekilişle hediye edecek. İşte kampanyanın detayları…

CarrefourSA’dan SMA 3 devam sütü alanları muhteşem hediyeler kazanma fırsatı bekliyor!

31 Ekim 2022 tarihine kadar CarrefourSA mağazalarından SMA devam sütü alışverişi yapan 3 kişiye çekilişle iPad 8. Nesil 32 gb Wifi, 5 kişiye Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential akıllı robot süpürge ve 20 kişiye de 500 Türk Lirası değerinde CarrefourSA Hediye Çeki hediye edilecek.

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

avmlerde çekilişle verilen arabaların markası ne Haberi

avmlerde çekilişle verilen arabaların markası ne


Alışveriş merkezleri (AVM) yeni yıl öncesi yaptıkları etkinliklerle ziyaretçilerine bir birinden lüks araçlara sahip olma şansı sunuyor. 


Ankara'da ardı ardına faaliyete geçen AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlik ve kampanyalar çerçevesinde yeni yılı karşılarken daha çok ziyaretçi hedefleyen AVM'ler müşterilerine hediye olarak lüks araçlar kazanma şansı veriyor. 


Armada Alışveriş Merkezi, geçen yıl "10. yılda 10 Mini One" etkinliği ile hem alışveriş merkezinin açılışının 10'uncu yılını hem de yılbaşını kutlamıştı. Bu yıl ise Armada, 28 Şubat'a kadar devam edecek kampanyasında her 100 liralık alışverişte müşterilere Mercedes SLK kazanma şansı veriyor. 


Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 milyon adet led kullanarak hazırladığı yıl başı dekorasyonuyla müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Panora, ayrıca düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerine...