06 / 05 / 2024

avmlerde sigorta satışı yapılacakmı

avmlerde sigorta satışı yapılacakmı

Sigorta bilincini artırmak amacıyla halkın en fazla uğrak yerleri arasında yer alan AVM’ler artık sektörün yeni satış kanalı. ING Grubu ‘Sigorta Cini’ ile dünyada ilk olan sigortacılıkta mağaza modelini Türkiye’de 70 ile yayacak...

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Konut satışlarındaki hareketlenme sigorta sektörünü toparladı!

Türk sigorta sektörü geçtiğimiz yılı yüzde 19,3'lük büyüme ile kapattı. Uzmanlara göre bu artışın başlıca nedenlerinden biri konut satışlarındaki artış oldu.

TMSF, Bank Asya'nın 10 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF Bank Asya'nın Edirne'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'ye ait fabrika ve fabrikaya ait arsayı satışa çıkardı.

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Reasürans desteği maketten konut satışlarını hızlandıracak!

Yurt içi reasürans kapasitesini artırmak için Türk Reasürans Anonim Şirketi kurulması için hazırlıklar yapılıyor. Doğa Sigorta CEO’su Kırmızı, reasürans desteğinin gelmesiyle maketten konut satışlarının hızlanacağını söyledi...

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

avmlerde sigorta satışı yapılacakmı Haberi

avmlerde sigorta satışı yapılacakmı


Hollandalı finans devi ING Grubu yaklaşık 3 ay önce Türkiye’deki yeni yatırımı Sigorta Cini ile sigorta hizmetini perakende sektörüne taşıdı. 2012 yılında başlayan fizibilite çalışmalarının ardından 5 milyon TL yatırımla hayata geçen yeni hizmet modeli ile hayat ve hayat dışı sigorta ürünleri artık AVM’lerde tüketiciyle buluşuyor. Bu modelin dünyada da bir ilk olduğunu belirten Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, “Bu yılı 5 mağaza ile kapatacağız. 2014 yılında ilk çeyrekte 2 mağaza açıp tüketici talebine göre yılın geri kalanını planlayacağız. Hedefimiz Türkiye’nin her ilinde olmak istiyoruz” dedi. 


DÜNYADA İLK TÜRKİYE’DE


Sigorta Cini’nin ING Grubu’nun Türkiye’deki 3. büyük girişimi ve dünyada bir ilk olduğunu anlatan Pieter Bas Vos, bu modelin başlangıcının 2012 yılında yapılan bir fizibilite çalışmasına dayandığını aktardı. 2012 yılında hem...