19 / 05 / 2024

avmlerin düzenlediği kampanyalar

avmlerin düzenlediği kampanyalar

Yeni yıl kampanyaları düzenleyen AVM'ler daha çok ziyaretçi çekebilmek için lüks otomobil verme yarışına girdi. AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, hemen her alanda düzenlediği kampanyalarına eylül ayında da devam ediyor. Akbank, yeni düzenlediği kampanya kapsamında İlk kez Axess’e başvuran ve alışveriş yapan müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

Akbank çok konuşulacak bir kampanyayla geri döndü! Hesaplara tam 3.000 TL yatırılacak!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bankaların tatile yönelik düzenlediği kampanyalar da sıklaştı. Akbank da bu kapsamda bir kampanya düzenleyerek tatile yönelik ve restoran harcamalarında hesaplara tamı tamına 3.000 TL yatırılacağını paylaştı.

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

Garanti BBWA’dan bir ilk! Hesaplara para yatacak! Son tarih belli oldu!

Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Düzenlediği kampanyalar sayesinde en çok kazandıran bankalardan biri olan Garanti BBWA, yeni düzenlediği kampanyasıyla müşterilerinin hesabına 100 TL aktaracak.

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

Sık sık düzenlediği kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmesiyle bilinen Garanti BBWA, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Garanti Bonus müşterilerine özel düzenlenen bu kampanya çerçevesinde müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı öğrenildi.

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Türk İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya kapsamında hesaplara 75 TL yatırılacağını duyuran İş Bankası, kampanyanın akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacağını paylaştı.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

 Nakite sıkıştıysanız hediye gibi gelecek... Denizbank’tan ay sonuna kadar başvurana tam 10 bin lira!  

Enflasyonun hızlı yükselişi pek çok kişiyi nakit sıkıntısına sokarken, bankaların düzenlediği kampanyaları dikkatli takip edenler fırsatlardan yararlanıyor. Denizbank’ın sıfır faizle 10 bin lira nakit avans kampanyası, bu durumdaki pek çok kişiye hediye gibi gelecek.  Sadece ay sonuna kadar geçerli

avmlerin düzenlediği kampanyalar Haberi

avmlerin düzenlediği kampanyalar

 Alışveriş merkezleri (AVM) yeni yıl öncesi yaptıkları etkinliklerle ziyaretçilerine bir birinden lüks araçlara sahip olma şansı sunuyor. Ankara'da ardı ardına faaliyete geçen AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlik ve kampanyalar çerçevesinde yeni yılı karşılarken daha çok ziyaretçi hedefleyen AVM'ler müşterilerine hediye olarak lüks araçlar kazanma şansı veriyor. Armada Alışveriş Merkezi, geçen yıl "10. yılda 10 Mini One" etkinliği ile hem alışveriş merkezinin açılışının 10'uncu yılını hem de yılbaşını kutlamıştı. Bu yıl ise Armada, 28 Şubat'a kadar devam edecek kampanyasında her 100 liralık alışverişte müşterilere Mercedes SLK kazanma şansı veriyor. 

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 milyon adet led kullanarak hazırladığı yıl başı dekorasyonuyla müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Panora, ayrıca düzenlediği kampanya...