06 / 05 / 2024

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, hemen her alanda düzenlediği kampanyalarına eylül ayında da devam ediyor. Akbank, yeni düzenlediği kampanya kapsamında İlk kez Axess’e başvuran ve alışveriş yapan müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.



Giyimden gıdaya, teknolojiden tatile kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin kazançlı çıkmasını sağlayan ve bu kampanyalar aracılığıyla bünyesine yeni müşteriler katmayı hedefleyen Akbank, yeni kampanyasını paylaştı. Akbank, ilk kez Axess müşterisi olan kişilerin yapılacağı her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL ve toplamda ise 2 bin TL’ye varan chip-para vereceğini açıkladı.

Kampanyanın 1 Eylül’de başladığını ve 30 Eylül’e kadar devam edeceğini paylaşan Akbank, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri Axess resmi internet sitesinden yayımladı.

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess asıl kredi kartı müracaatında bulunan ve 30 Eylül 2023’e kadar kartı onay alan Akbank müşterilerini katılabileceği belirtildi.

Başvurusu kabul edilen Akbank müşterilerinin 30 Eylül 2023’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya kısa mesaj ile kampanyaya katılım ağlayabileceği ve bunun yanı sıra, 15 Ekim 2023 tarihine kadar yapacakları her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL, toplam 2 bin TL’ye varan chip-para kazanabileceği ifade edildi.

Juzdan vasıtasıyla kampanyaya katılmak için alışveriş önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak gerektiği bildirildi. Kampanya, profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinin ardından katılım sağlanabileceği öğrenildi.

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

Kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlamak için, ilk alışverişten önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt olmak gerektiğini vurgulandı. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj Akbank’ın sistemine ulaştıktan ve Akbank tarafından size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlanacağı duyuruldu. Katılım için gönderilen kısa mesajların, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiği paylaşıldı.

Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde ilişkin alışverişlerin kampanyaya dahil olmayacağı kaydedildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

A101’de saç şekillendirme seti 999 TL’ye, 7’li tornavida seti 59,90 TL’ye, sıvı geçirmez yatak alezi 149 TL’ye düştü!

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika ek ödeme müjdesi! Hemen hesaplara yatacak paraya bakın!


Geri Dön