27 / 04 / 2024

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.



Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Son olarak, yeni bir kampanyasını daha duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 1.500 TL Bankkart Lira kazanacağını açıkladı. 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler ve katılım koşulları Bankkart’ın resmi internet sitesinde yayımlandı.

 Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Seyahat Yanımda uygulaması ve seyahatyanimda.com internet sitesinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri peşin/taksitli otobüs bileti harcamalara 150 TL Bankkart Lira, tek seferde gerçekleştirilecek 10 bin TL ve üzeri peşin/taksitli yurt içi otel satın alımlarında 1.500 TL Bankkart Lira verileceği öğrenildi.

  • Kampanyanın 4 Ekim - 30 Kasım 2023 tarihlerinde geçerli olacağı ifade edildi.

  • Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr internet sitesi kısa mesaj kanallarından katılım sağlanabileceği belirtildi.

  • Kısa mesaj ile kampanyaya katılmak için SEYAHAT yazıp 4757'ye kısa mesaj gönderilmesinin yeterli olacağı bildirildi.

  • Söz konusu kampanyaya kampanya tarihlerinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacağı vurgulandı.

 Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

  • Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi amacıyla yapılacak harcamaların Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektiği paylaşıldı.

  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’ların 6 Aralık 2023 tarihinde hesaplara aktarılacağı ve bunun yanı sıra, kullanılmayan Bankkart Lira’ların 8 Ocak 2024 tarihinde geri alınacağı duyuruldu.

  • Kampanya müşteri temelli düzenlendiği ve bu kapsamda, bir müşteri kampanya dönemi sürecince otobüs bileti alışverişlerinde en fazla 150 TL Bankkart Lira, yurtiçi otel satın alımlarında ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanabileceği kaydedildi.

  • Bankkart ile gerçekleştirilecek harcamalarda hesap kesim tarihine kadar istendiği zaman, kazandığınız Bankkart Lira’lar ile ödeme yapılacağı bildirildi.

  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’ların Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabileceği açıklandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sıfır otomobillerde yüzde 10-15 kampanya! Bakan Bolat resmen açıkladı!

BİM’de ekim indirimleri başladı! Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düştü!

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!


Geri Dön