29 / 04 / 2024

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalar sayesinde kazançlı çıkmasını sağlıyor. Bu kapsamda, bir kampanya daha hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında 2 bin TL kazandıracağını açıkladı.



Akbank, Touristica ile iş birliği sonucu düzenlediği kampanyasında yapılacak harcamalar sonucunda 2 bin TL chip-para hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül’e sona ereceğini paylaşan Akbank, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlenen kampanya kapsamında şu ifadeleri kullandı:

“Axess’e özel Touristica’da 14 Eylül -30 Eylül 2023 tarihlerinde bir kerede yapılan 10 bin  TL – 19 bin 999 TL arası tek ödeme veya taksitli alışverişinize 500 TL, 20 bin  TL – 29 bin 999 TL arasındaki alışverişinize bin TL veya 30 bin TL ve üzeri alışverişinize 2 bin  TL chip-para fırsatı için hemen katılın! Aynı zamanda, yurt içi seyahat harcamalarında 12 aya varan taksit olanağıyla”

 O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için, Juzdan vasıtasıyla harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerektiği belirtildi. Kampanyanın profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanacağı aktarıldı.

Juzdan ile kayıt yaptırmayan müşterilerin harcamaları kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyeceğinin altı çizildi.

Chip-para hediyesi, kampanya koşullarının yerine getirilmesinin ardından karta anında yükleneceği ve aynı zamanda, Axess üye işyerlerinde kullanılabileceği ifade edildi. Müşterilerin kazanılan chip-paraları biriktirebileceği ve istendiği zaman istenilen şeyin alınabileceği açıklandı.

Kampanyada kapsamında hediye edilen chip-paralar; 444 0 329 nolu Çağrı Merkezi, touristica.com.tr ve yetkili acentelerde kullanılamayacağı vurgulandı.

Touristica ile iş birliği sonucu düzenlenen kampanyaya yurt içi oteller, yurtiçi ve yurt dışı turlar, kültür turları, Kıbrıs otelleri rezervasyonları ve aynı zamanda, uçak biletleri satışlarının dahil olduğu kaydedildi.

 O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

Axess, Wings, Free Bireysel Kartlar ve bununla beraber, Akbank kartlarla bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartların kampanya kapsamında yer aldığı öğrenildi.

Chip-para kampanyası müşteri temelli hazırlandığı ve bir müşterinin asıl veya ek kartları ile yapacağı alışverişlerin toplamından kampanyadan bir defa en fazla 2 bin Türk Lirası değerinde chip-para kazanabileceği bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!


Geri Dön