28 / 04 / 2024

Avni Çelik kentsel dönüşüm açıklamaları

Avni Çelik kentsel dönüşüm açıklamaları

Sinpaş Holding'in 40. Yılına özel 10 yeni proje başlattığını kaydeden Çelik, "Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz. Birincisi kötü, sağlıksız konutları yenilemek için gerekli. İkincisi kent dokusunu iyileştirmek için gerekli" dedi

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Konutta KDV oranı yüzde 8'in altına düşürülmeli! 

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, "Konut kredisi faizleri etkili bir şekilde başta kamu bankalarında olmak üzere geri çekildi. Bu destekler için ilgili bakanlıklarımıza sektör olarak teşekkür ederiz" dedi...

Avni Çelik Servet GYO'daki 3.4 milyon TL'lik hissesini sattı!

Avni Çelik'in Servet GYO'da sahibi olduğu 3 milyon 407 bin 278 TL nominal bedelli 3 milyon 407 bin 278 adet hissenin borsa dışı satışını gerçekleştirildi...

Servet GYO'dan 3.4 milyon TL'lik hisse devri!

Servet GYO, hissedarı olduğu Avni Çelik'in sahibi olduğu  3 milyon 407 bin TL nominal bedelli 3 milyon 407 bin adet hissenin satışını yaptığını açıkladı.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Avni Çelik kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Avni Çelik kentsel dönüşüm açıklamaları


Sinpaş Holding sahibi Avni Çelik 8 yılda 6 milyarlık ciro yaptıklarını söyledi  Sinpaş Holding'in 40. Yılına özel 10 yeni proje başlattığını kaydeden Çelik, "Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz. Birincisi kötü, sağlıksız konutları yenilemek için gerekli. İkincisi kent dokusunu iyileştirmek için gerekli. Ancak arsa sahiplerinin talepleri çok yüksek" ifadesini kullandı. 

Çorumlu hemşehrimiz Avni Çelik'in sahibi olduğu SİN1AŞ Holding, son 8 yılda 6 milyar lira ciro yaptı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik. Sinpaş'ın 1974 yılındaki kuruluşundan bu yana her yıl bUylimeyi başardığını belirterek, -40 yıldır hiç frene basmadıklarını ve istikrarla yollarına devam etliklerini söyledi. 

Sinpaş'ın patronu Çorumlu işadamı Çelik. "I974'te kurulduğumuzdan bu yana her yıl büyüdük. 2006'dan 20l4'e, 8 yılda 6 milyar TL ciro yaptık. Buna karşılık tek başına bu sene rafa...