29 / 04 / 2024

avrasya açılış

avrasya açılış

Avrasya Tüneli, Yap-İşlet-Devret modeli olduğu için gelirler 24 yıl 4 aylığına firmalara kalıyor. Ancak garanti edilenden fazla araç geçerse, fazla kısımdan kamu da pay alıyor.

Avrasya Tüneli projesinde son 5 gün!

İstanbul trafiğinin yeni kurtarıcısı 'Avrasya Tüneli' projesi, beş gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından hizmete sokulacak. 21 Aralık itibarıyla trafiğin akmaya başlayacağı tarihi projede, ilk 11 gün boyunca geçişler 'özel ücret'le yapılacak.

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Tüneli açılış töreni yapılıyor!

Vatandaşlar, Avrasya Tüneli açılış töreninden saatler önce alanı doldurdu. Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım ve Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili, vatandaşları selamladı.

Avrasya Tüneli bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılacak olan, Avrupa ve Anadolu yakasını Boğaz’ın altından bağlayan Avrasya Tüneli bugün açılıyor.

Avrasya Tüneli'nin açılışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Avrasya Tüneli'nin yarın gerçekleştirilecek açılışı dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Dünya çapında projeler peş peşe hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran’da toplamda 9 milyar dolarlık bir proje olan İstanbul- İzmir Otoyolu’nun İzmit Körfez Geçişi’ni oluşturan Osmangazi Köprüsü’nün açılışını yaptıklarını aktararak, "20 Aralık’ta da bu kez Avrasya Tüneli’nin açılışını yapacağız" dedi.

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılıyor!

İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Avrasya Tüneli 20 Aralık'da açılıyor. Tünelin açılmasıyla Tarihi Yarımada da oluşan trafik büyük ölçüde hafifleyecek.

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Avrasya Tüneli'nin açılışı erkene alındı!

Avrasya Tüneli’nde 3.340 metrelik kazı çalışmalarının bitmesine 820 metre kaldı. Planlanandan hızlı ilerlenince açılış tarihi de erkene alındı. 3 bin 340 metrelik tünelin yüzde 75’i tamamlandı.

Onduline Avrasya, ihracatta yeni pazarlara açılıyor!

Onduline Avrasya, Türkiye ’nin toplam 130 milyon metrekare olan çatı sistemleri sektöründe yüzde 15’ lik pay ile lider konumunu koruyor. Firma, ihracatta yeni pazarlara açılıyor.

CNR Avrasya Boat Show Fuarı 15 Şubat'ta açılıyor!

Karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show’da 400 mega yat, tekne ve yelkenli görücüye çıkarılacak. NR Avrasya Boat Show Fuarı 15 Şubat'ta açılıyor...

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

avrasya açılış Haberi

avrasya açılış



Avrasya Tüneli, Yap-İşlet-Devret modeli olduğu için gelirler 24 yıl 4 aylığına firmalara kalıyor. Ancak garanti edilenden fazla araç geçerse, fazla kısımdan kamu da pay alıyor.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Arslan, konuşması esnasında projeyle ilgili önemli bir detaya da yer verdi.


'YÜZDE 30'U KAMUYA'


Bakan Arslan, Avrasya Tüneli için günlük 69 bin 500 araçlık garanti verildiğini, bu rakamın üzerine çıkılması halinde kamuya gelir sağlanacağını ifade etti.


Bakan Arslan, konuyla ilgili şöyle konuştu:


"Bizim garanti verdiğimiz yıllık 25 milyon araç. Bu da günlük 68 bin 500'e denk geliyor. Daha önce yaptırdığımız fizibiliteler, etütler gösteriyor ki buradan günlük 100-120 bin araç geçmesi bekleniyor. Dolayısıyla garanti rakamın çok üzerine çıkıyor. Hatta garanti rakamın üzerine çıkan kısmın yüzde 30'unu kamu...