14 / 05 / 2024

Avrasya Asansör 2017

Avrasya Asansör 2017

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Yeni imar yönetmeliğinde asansör maddeleri!

1 Ekim 2017 itibari ile yürürlüğe girecek Yeni imar yönetmeliği ile binalardaki asansör zorunluluğu değişti mi? Kaç katlı binalarda asansör yapılması zorunlu olacak?

Asansör zorunluluğu 2017!

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan yeni imar yönetmeliği kapsamında binalarda asansör uygulaması yeniden düzenlendi. İşte yönetmelikte yer alan asansör hükümleri..

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

15. Uluslararası Asansör İstanbul başladı!

Bbu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, kapılarını açtı. Asansör İstanbul’un Tüyap’taki 2017 buluşmasına, aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma katılıyor.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

Çok yönlü asansörler 2017'de geliyor!

Dünyaca ünlü bir asansör firması, hem dikey hem de yatay hareket edebilen asansör geliştirdi. Özellikle metropol kentlerdeki metro asansörlerinde kullanılması planlanan bu teknolojinin, 2017'ye kadar test aşamasına gelmesi bekleniyor.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Binalara 10 kişilik asansör zorunluluğu geliyor!

Asansörler, 1 Ocak 2017 tarihinden sonra yapılacak tüm binalarda engelli erişimine uygun olarak tasarlanacak. Her binada en az 10 kişilik bir asansör olacak.

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Avrasya Asansör 2017 Haberi

Avrasya Asansör 2017

Gelişen "Asansör" teknolojilerine ve yöntemlerine bağlı olarak sürekli yeni ürünler eklenen Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayindeki konuların konuşulacağı, Asansör sektörünü bir araya getirecek olan "Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı" semimerleri 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek. Fuar, CNREXPO Yeşilköy'de...