03 / 05 / 2024

avrasya fuarı 2017

avrasya fuarı 2017

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Avrasya GYO 2017 faaliyet raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2017 -31 Aralık 2017 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Avrasya GYO 2017 gelir tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 gelir tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity A Blok 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Avrasya GYO Metrocity C Blok 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity C Blok 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Arnavutköy parselleri 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parseller 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Çarşamba Otogarı 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Çarşamba Otogarı 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

avrasya fuarı 2017 Haberi

avrasya fuarı 2017

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.                                                


Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük ihtisas fuarı olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017, Avrupa ve Ortadoğu pazarları başta olmak üzere 100’ün üzerinde ülkeye ihracatı olan pencere sektörünün, Avrasya Bölgesi’ndeki en önemli buluşma noktası olma özelliği taşıyor.


REED TÜYAP, pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 için...