05 / 05 / 2024

avrasya koşusu

avrasya koşusu

İstanbul Boğaziçi Köprüsü' nün Ortaköy Viyadüğü’ nden dün bazı beton parçalarının dökülmesinin, iki hafta sonra yapılacak Geleneksel Avrasya Maratonu’ nda büyük sorunlar yaratabileceği iddia edildi...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Tem Avrasya Evleri ödeme koşulları 2017!

Tem Avrasya Evleri ödeme koşulları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Fuzul TEM Avrasya Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Fuzul TEM Avrasya Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin satış fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Tem Avrasya ödeme koşulları!

Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konutların yanı ısra ticari alanlara da yer veriliyor...

Avrasya Tüneli 24 saat hizmet vermeye başlıyor!

İstanbul’da araç trafiğinin çok yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye başlıyor.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon!

Güney cephesinin Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip olduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon bilgisi kapsamında Avrasya Tüneli'ne yakın yerde yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi 'nde ön talep süreci başladı. Avrasya Tüneli'ne yakın bir bölgede hayata geçirilecek olan projede home ofis, ticari alan ve konutlar yer alacak.

Ankara trafiğine 79. Büyük Atatürk Koşusu ayarı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ankara’ya gelişinin 95’inci yıl dönümü, bugün düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Saat 11:00'de başlayacak etkinlikler nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fulya Koçak: Yeşil çatı konsepti katlanarak büyüyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Avrasya Tüneli gayrimenkul fiyatlarını ikiye katladı!

Avrupa ve Anadolu yakalarını karayolu ile birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli, ilk etapta Anadolu yakasındaki bölgelere yarayacak. Özellikle Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa ve Göztepe etkilenecek. Yatırımcı ise bölgede arayış içinde...

avrasya koşusu Haberi

avrasya koşusu


İstanbul Boğaziçi Köprüsünün Ortaköy Viyadüğü’nden dün bazı beton parçalarının dökülmesi dikkatleri 17 Kasım’da yapılacak geleneksel Avrasya maratonuna çekti. İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitimi, Uygulama ve Araştırma Bölümü Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kaptan, Boğaziçi köprüsünün yapımının bile ihmallerle dolu olduğunu iddia ederken matematiksel hesapların aynı anda en fazla 35-40 bin kişinin yaya olarak geçişini uygun gördüğünü söyledi. Kaptan, her yıl katılan insan sayısının arttığı maraton nedeniyle 70-80 bin kişinin aynı anda köprüden geçmesinin büyük sorunlar yaratacağını vurguladı.


Önceki gün köprünün Ortaköy ayağından yere düşen beton parçaları vatandaşları korkutmuştu. Kaptan, “ Boğaziçi Köprüsü’nün 1 metresinin ağırlığı 14,5 tondur. Toplam ağırlığı ise ayakları hariç 15 bin 600 ton. Bu ağırlığı ana kablolar ayakta tutuyor. Yani kablolar 11 bin 600 ton kuvvet...