12 / 05 / 2024

avrasya petrol beykoz

avrasya petrol beykoz

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş, Beykoz'da bulunan konaklama tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı...

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emr3 İnşaat Turizm Petrol İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ömer Emre tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 3 milyon 600 bin 514 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 0 sınırına ulaştı.  

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,11 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,98-3,00 TL fiyat aralığından 44 bin 934 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,11 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,05 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,85-3,05 TL fiyat aralığından 961 bin 394 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,05 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,07 TL fiyat aralığından 325 bin 186 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun AVTUR'un sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 2,37-2,60-TL fiyat aralığından 375 bin 932 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti.  Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,69 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,04-TL fiyat aralığından 358 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,69 sınırına ulaştı.

avrasya petrol beykoz Haberi

avrasya petrol beykoz


Avrasya Petrol'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş. "Reşadiye Cad. No: 18 Cumhuriyet Köyü - Beykoz / İSTANBUL" adresinde mukim konaklama tesisini aylık 80.000 TL. (Seksenbin Türk Lirası) + KDV' ye 19 Turizm Organizasyon Tekstil Pazarlama Tic.Ltd.Şti. ne bir yıl süre ile kiralanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgisine...