02 / 05 / 2024

Avrasya Petrol nerede

Avrasya Petrol nerede

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. sermaye tavanı süresini uzattı.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 3 milyon 600 bin 514 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 0 sınırına ulaştı.  

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,11 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,98-3,00 TL fiyat aralığından 44 bin 934 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,11 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,05 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,85-3,05 TL fiyat aralığından 961 bin 394 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,05 sınırına ulaştı.

Avrasya Petrol nerede Haberi

Avrasya Petrol nerede

Avrasya Petrol tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kayıtlı Sermaye tavanı ve süresinin uzatılmasına dair başvurumuz 19/08/2014 tarihinde SPK tarafından onaylanmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla...