28 / 04 / 2024

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Nerede

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Nerede

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Yatırım Limited Şirketi Avcılar’da   100 bin TL sermaye bedeli  ile İdrisCengiz ve Vahıd Tahmouresı tarafından  kuruldu.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'deki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara ili Yenimahalle ilçesinde bulunan kargir apartmanı kiraya verdi.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Yakar, Oktay Özdemir ve Kubilay Akpolat tarafından kuruldu.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Rezidans Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Titiz ve Fatih Irmak ortaklığında kuruldu.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Avrasya GYO Çarşamba'daki gayrimenkulün tapusunu aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mahallesi 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Nerede Haberi

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Nerede


Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu. 


Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1) Menkul kıymetleri, arsa, arazi, ofis, konut,iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile (Mülkiyetlerini edinmek kaydıyla) yurt dışındaki gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir, portföyü nde bulunan varlıklar üzerinde, üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek verebilir, üçüncü kişiler lehine tasarrufta bulunabilir, irtifak, intifa, kat irtifakı, üst hakkı, inşaat hakkı tesis edebilir, devir ve ferağ edebilir, hukukun cevaz verdiği tüm işlemleri ifa ve icra edebilir, bu hakları...