09 / 05 / 2024

Avrasya Test ve Teknoloji Merkezi iletişim

Avrasya Test ve Teknoloji Merkezi iletişim

Schüco International KG CEO'SU Andreas Engelhardt, IFT Enstitü Müdürü Prof. Ulrich Sieberath, TALSAD Başkanı Ali Kibar ve Düzce Valisi Ali İhsan Su'nun katılımı ile Düzce’de bulunan Avrasya Test ve Teknoloji Merkezi açıldı...

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi

Yıllık 6 milyon adedi aşan ve araç başına ortalama değeri neredeyse 25 bin dolara ulaşan ikinci el araç piyasasının potansiyelini gören yatırımcılar, otomobil fabrikasını anımsatan tesislerde ikinci el araçların bakımı, onarımı, test ve temizliğini gerçekleştirerek doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Elif Aras tarafından kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Avrasya Test ve Teknoloji Merkezi iletişim Haberi

Avrasya Test ve Teknoloji Merkezi iletişim

Türkiye'nin giydirme cephe ve doğrama sektöründe en büyük ar-ge yatırımlarından biri olan Avrasya Test Merkezi'nin alüminyum ve inşaat sektör profesyonelleri, mimarlar ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen açılışında konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, dünyanın ve ülkemizin hızlı bir değişimden geçtiğini, günümüzde mal alımı ve üretiminde sadece fiyat faktörünün değil kalitenin de önemli olduğunu belirterek; “Kalite artık her insanın hayatında vazgeçilmez en önemli unsurların başında gelmektedir. İşte bu açıdan değerlendirdiğimiz zaman bu sektörde dâhil olmak üzere tüm sektörlerde kaliteli üretimin önemi ortaya çıkıyor. Bu nasıl gerçekleşecek? Kaliteyi test etmemiz gerekecek. Bu yaptığımız ürün insanlığa gelecekte de zarar vermeden faydalı olmaya devam edecek mi, sürdürülebilir mi?


Bütün bunların konuşulduğu dünyamızda, işte bu gün açacağımız merkez bu sektörde nasıl daha kaliteli ürün...