24 / 07 / 2024

Avrupa Bahçekentte lansman kampanyası uzatıldı

Avrupa Bahçekentte lansman kampanyası uzatıldı

İstanbul’un Avrupa yakasına kurulan yeni yaşam alanı Bahçekent’te Cihan İnşaat ve konut Yapı işbirliğinde emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanların tercihi oldu.

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli!

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de!

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Yamanevler lansman fiyatları!

Avrupa Konutları Yamanevler lansman fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler'de yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Avrupa Konutları Yamanevler lansman fiyatları!

Yatırım bedeli 1.2 milyar TL olan Avrupa Konutları Yamanevler projesi Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Yamanevler lansman fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir'in lansmanı ertelendi!

Dekar Gayrimenkul tarafından hayata geçilecek Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansman toplantısı ertelendi. 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Semt Bahçekent'te 195 bin TL'ye lansman fırsatı!

İstanbul Esenyurt'a bağlı Hoşdere bölgesinde inşa edilen Semt Bahçekent projesi 600 milyon lira yatırım bedeline sahip. Semt Bahçekent'te 195 bin TL'ye lansman fırsatı sunuluyor.

Semt Bahçekent lansman fiyatları!

25 bin metrekare inşaat alanı bulunan Semt Bahçekent Evleri Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları lansmana özel olarak 195 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Bahçekentte lansman kampanyası uzatıldı Haberi

Avrupa Bahçekentte lansman kampanyası uzatıldı

Avrupark Bahçekent’e sadece İstanbul’dan değil Anadolu şehirlerinden ve yurtdışından da yoğun talep geldiğini belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Arap yatırımcıların yanı sıra Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları da projemize ilgi gösteriyor. Biz de özellikle gurbette yaşayan vatandaşlarımızın izin döneminde gelip projemizi görmesi ve avantajlı fiyatlarla daire alması için lansman kampanyasını uzattık” dedi.


Bin 394 konut aynı anda satışta


Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizde 1+1’den 4+1’e dört farklı tipte daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent’te yer alan tüm konutları aynı anda satışa sunduk. Bu sayede müşterilerimize hem uygun fiyat hem de istedikleri daireyi seçme imkanı sağladık” diye konuştu. Avrupark Bahçekent’te tüm konutların yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığını belirten Pala, projede yer alan...