16 / 05 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Raporu

Avrupa Gayrimenkul Raporu

2006 yılında Urban Land Institute ve ABD'li Pricewaterhouse-Coopers tarafından ortaklaşa hazırlanan Avrupa Gayrimenkul Sektöründe Yeni Trendler Raporu'nda, 2006 yılında yatırım için favori ülkeler Türkiye ve Rusya olarak gösterilmiş.

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!

EgeYapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşüm iznini aldı.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Gayrimenkul, düşük faiz oranları sayesinde çekiciliğini koruyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporu sonuçlarına göre, gayrimenkul sektörü hâlâ düşük veya negatif faiz oranlarında bile makul getiri elde edilebilecek yatırım alanlarından biri şeklinde görülüyor. 

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Gayrimenkulde 2020 trendleri belirlendi!

PwC ve Urban Land Institute'ün (ULI) gayrimenkul sektörüne ışık tutan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporu açıklandı....

Türklerin tapu aşkı devam ediyor!

Urban Land Institute (ULI) İcra Kurulu Üyesi Berra Doğaner  Avrupa gayrimenkulüne Türk yatırımcıların ilgisinin devam ettiğini söyleyerek, "Türkler Avrupa'da yatırım yapıyor" dedi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Avrupa Gayrimenkul Raporu Haberi

Avrupa Gayrimenkul Raporu



Gayrimenkul yatırımında Avrupa'nın favorisi Türkiye


ULI ve PwC tarafından hazırlanan Avrupa Gayrimenkul Raporu'nda, ''Yatırımcının favori ülkeleri Türkiye ve Rusya. Otel ve konutta büyüme potansiyeli büyük. İstanbul en çok büyüme vaat eden kent'' denildi


   Uluslararası alanda gayrimenkul konusunda eğitim ve araştırma faaliyetleri yürüten Urban Land Institute (ULI) ve ABD'li denetmen şirketi Pricewaterhouse-Coopers (PwC) tarafından ortaklaşa hazırlanan Avrupa Gayrimenkul Sektöründe Yeni Trendler Raporu'nda, 2006 yılında yatırım için favori ülkeler Türkiye ve Rusya olarak gösterildi. Türkiye'nin özellikle turizmdeki potansiyeli açısından sınıf atladığı belirtilen raporda, 'Bu nedenle, Türkiye'nin daha pek çok otele ihtiyacı var' denildi. Raporda, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere büyük...