07 / 05 / 2024

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Ediz Giray Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Eyüp'te kuruldu.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Avrupa Konutları Atakent 4'te son bloğa özel kampanya!

Avrupa Konutları Atakent 4'te son bloğa özel ödeme kampanyası başladı. Avrupa Konutları Atakent 4'te fiyatlar 444 bin TL'den başlıyor...

Ortadoğu Grup ramazana özel kampanyalarına başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde yaptığı ramazana özel kampanyalarıyla herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

Avrupa Konutları Ataköy'de lansmana özel fiyatlar!

Avrupa Konutları Ataköy'de lansmana özel fiyatlar Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı 13. projesi Avrupa Residence & Office Ataköy ile "Avrupa" standartlarını Ataköy'e taşıyor.

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Haberi

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Ediz Giray Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Eyüp'te kuruldu.


Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1-Öğrenci yurtları tesis etmek, inşa etmek,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,kurulmuş olanları devir almak,işletmeciliğini yapmak ve kiraya vermek. 2-İlgili resmi mercilerden izin alarak,kız ve erkek öğrenci yurtları açıp işletmek,öğrencilerin beslenme ve sair ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen büfe, kantin,yemekhane,çamaşırhane,sosyal tesisleri açıp işletmek,üçüncü kişilere kantin,yemekhane,çamaşırhane  ve sosyal tesisleri işletmek için kiraya vermek. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında her...