21 / 05 / 2024

avrupa inşaat öğrenci yurdu

avrupa inşaat öğrenci yurdu

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist'i kurdu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Matematik bilmeyen öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi yapıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, Türkiye’deki inşaat mühendisliği eğitiminin kalitesiz olduğunu belirtti. Gökçe,  "Matematik bilmeyen, fizik, kimya ve biyolojiden sıfır çeken öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi inşa ediyor" dedi...

Avrupa'da inşaat üretimi Nisan'da yüzde 11,7 azaldı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirlerinin geniş ölçüde uygulandığı nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 11,7 düşüş kaydetti.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Metin Altınok'tan Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneri!

Melih Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneride bulundu. Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarının yurt dışına götürdüklerinin yüzde onunu kendilerini zengin eden ülkelerine geri getirmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti...

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sağlam tarafından kuruldu.

avrupa inşaat öğrenci yurdu Haberi

avrupa inşaat öğrenci yurdu

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul'da 40'ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul'da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. 


Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel lan tercih ediyor. "Türkiye'de yurt yatırımcılığı henüz gelişmiş değil ancak üniversitelerin sayısının artmasıyla sektörün önü açılıyor" şeklinde konuşan Avrupa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray. "Fransa ve İsviçre gibi ülkelerde yurt işletmeciliği üniversitede okutulan bir dal. Türkiye henüz yolun başında, gidilecek yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye'de şu anda Yurt-Kur'a bağlı 4 bin 589 özel yurt var. Sadece İstanbul'da ise 377 özel yurt bulunuyor. 


Yine İstanbul'da özel yurtların 39 bin öğrenci kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869'u bu...