29 / 04 / 2024

Avrupa İnşaatın projeleri

Avrupa İnşaatın projeleri

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi 29 Ekim'de açılıyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 17 şehir hastanesinin tamamında inşaatın devam ettiğini belirterek, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız" dedi.

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar, "Yıl sonuna kadar yurtdışında 25 yeni mağaza açarak 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük mağazasını açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin yeni hedefinde ise Viyana ve Zürih var

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Avrupa'nın en büyük pilajı Kilyos Beach bu yıl açılacak!

Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach 40 milyon TL yatırımla hayata geçecek.

Avrupa İnşaatın projeleri Haberi

Avrupa İnşaatın projeleri


Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.


Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul’da 40’ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul’da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye’de şu anda Yurt-Kur’a bağlı 4 bin 589 özel yurt var. Sadece İstanbul’da ise 377 özel yurt bulunuyor. Yine İstanbul’da özel yurtların 39 bin öğrenci kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869’u bu özel yurtları tercih ediyor. “Türkiye’de yurt yatırımcılığı henüz...