28 / 07 / 2024

Avrupa Mahallesi kiralık daire

Avrupa Mahallesi kiralık daire

nkara İnşaat tarafından Ankara Çayyolu'nda 3 etap şeklinde inşa edilen Avrupa Mahallesi ne zaman teslim?Avrupa Mahallesi'nin 3. etabındaki 148 adet dairenin satış süreci devam ediyor.

Türkiye'de uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesi Avrupa’da da var!

Türkiye'de fahiş kira fiyatlarına çözüm olarak uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesinin Avrupa'da da örnekleri bulunuyor. İşte Avrupa'daki benzer örnekler...

Antalya'da üniversitelinin kiralık ev çilesi!

Akademik yılın başlamasıyla Antalyalı öğrenciler kiralık ev arayışına girdi. Kültür Mahallesi'nde ev aramayı tercih eden öğrenciler, geçen yıla göre yüzde 30 oranında kira artışıyla karşı karşıya kaldı.

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

İstanbul'da Yaşlı Bakım ve Huzurevi için kiralık bina aranıyor!

İstanbul İli'nin Anadolu veya Avrupa yakasında, ana arterit ve yüksek erişilebilirliliğe sahip konumda uzun dönem kiralık binalar aranmaktadır. İşte ''Yaşlı Bakım ve Huzurevi” projesinde aranan bina özellikleri;

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

Avrupa Mahallesi kiralık daire Haberi

Avrupa Mahallesi kiralık daire

Ankara İnşaat tarafından Ankara Çayyolu'nda  3 etap şeklinde inşa edilen proje 9 bloktan oluşuyor.


Avrupa Mahallesi'nde toplam 148 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Projenin sosyal donatıları arasında, kapalı yüzme havuzu, basketbol – voleybol sahaları, çocuk oyun parkı, market, bistro cafe, fitness, sauna, Fin ve Türk hamamları bulunuyor. Peki, Avrupa Mahallesi ne zaman teslim?


Avrupa Mahallesi ne zaman teslim?

Avrupa Mahallesi projesinde yaşam Aralık'ta başlayacak. Projede daireler 175 metrekare alan büyüklükleriyle dizayn edildi.


Avrupa Mahallesi iletişim

Adres: Konutkent Mah. 2432.  Cadde, No: 216 Çayyolu – Ankara

Tel:  0 312 242 25 01 – 02

Web: http://avrupamahallesi.com/

Öznur...