02 / 05 / 2024

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi isteği

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi isteği

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) direktör yardımcısı Emmanuel Tsesmelis Türkiye'nin inşaat sektöründe CERN'e yardım etmesini istedi.

Bu araştırma emeklilerin canını sıkacak! İkramiyeler şimdiden eridi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Araştırma Merkezi (DİSK-AR)'ın yayımladığı araştırmaya göre, emeklinin resmi enflasyona göre 5 senelik ikramiye kaybı 10 bin TL'ye yaklaştı.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 27 Ocak 2023. İşte detaylar…

Şaşırtan araştırma! Ofisler boş kaldı!

Pandemi sonrası çalışma yönelimiyle ilgili yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar verdi. İngiltere'de 43 şirketin katıldığı araştırmaya göre; çalışanların çoğu evden çalışmaya geçti. . Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1 buçuk günü ofiste geçiriyor.

Fahiş ev kiraları Meclis gündeminde! Kira fiyatları için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP Grup başkanvekilleri, enflasyondaki yükselişle beraber gerçekleşen kira krizine ilişkin çözüm bulunabilmesi için TBMM’de araştırma komisyonu kurulmasını talep ederek önerge sundu.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

İmar barışındaki mağduriyetlerin giderilmesine ilişkin araştırma önergesi verildi!

İmar barışı uygulamalarından kaynaklanan sorunların araştırılarak oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin araştırma önergesi verildi. 

Deprem Araştırma Komisyonu raporu TBMM’de onaylandı!

İzmir depreminin ardından kurulan Deprem Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı rapor Ekim’de Meclis Genel Kurulunda görüşüldü ve onaylandı. Rapora ilişkin Doç.Dr. Bülent Özmen “Şimdiye kadar yayınlanmış olan raporların en detaylısı ve en kapsamlısı olduğu görülmektedir. Raporda 268 öneri mevcut” dedi.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi isteği Haberi

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi isteği

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Genel Direktör Yardımcısı Emmanuel Tsesmelis, Türkiye ile sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmak istediklerim belirterek. 'Türkiye'nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB), CERN bünyesinde yer alan departmanların ihtiyaçları ile CERN Satın Alma Grubunun ihale ve alınılan hakkında bilgilendirmenin yapıldığı "Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı" gerçekleştirildi. Konferansta konuşan CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis. Türkive ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmak istediklerini ifade etti. CERN'in Birleşmiş Milletler gibi çok uluslu bir yapısının olduğunu anımsatan Tsesmelis. "Kurumun 21 üye ülkesi var, çok farklı kültürler burada çalışıyor. 2 bin 500 çalışanı var. Kullanıcı sayımız ise 12 binden fazla Bu gruba Türk vatandaşları da dahil olacaktır"...