02 / 05 / 2024

avrupa yakası satılık sıfır daireler

avrupa yakası satılık sıfır daireler

İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen 2013 teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte teslim için geri sayımın başladığı 2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası...

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

Ataköy Avrupa Konutları satılık!

Ataköy Avrupa Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek projede satışların önümüzdeki hafta içerisinde başlaması planlanıyor.

Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Artaş Avrupa Konutları Kale satılık!

Dükkan büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1182 metrekare alan arasında değiştiği projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis!

İstanbul 'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen projede 599 daire bulunuyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis teslimleri 2016 yılı Nisan ayı olarak planlandı.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor.

Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 519 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da inşa edilen proje 10 katlı 9 bloktan meydana geliyor.

avrupa yakası satılık sıfır daireler Haberi

avrupa yakası satılık sıfır daireler

Adeta dev bir şantiye alanını andıran Avrupa Yakası'nda çok sayıda konut projesi hayata geçiriliyor. Bunlardan bir çoğu da mutlu sona yaklaşmak üzere. Yaşamın başlamasına aylar kala son hazırlıklarını tamamlayan bu projeler, yeni sahiplerini ağırlamak için gün sayıyor. Bu haberimizde Ispartakule'den, Başakşehir'e, Güneşli'den Halkalı'ya, Beylikdüzü'nden Esenyurt'a Avrupa'nın dört bir yanında yükselen konut projelerinden 2013 teslim olanları araştırdık.


Avrupa turuna hazır mısınız? 


 İşte 2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası....




1. Ispartakule 1stanbul'da 163 bin TL'den başlıyor

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında Ispartakule'de hayata geçirilen 1stanbul projesinde bu ay itibariyle teslimler başlıyor. 17 ve 19 katlı 11 bloktan meydana gelen 1stanbul...