02 / 05 / 2024

avrupa yakası yenişehir nerede kurulacak

avrupa yakası yenişehir nerede kurulacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul' da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçük çekmece sınırları içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi' nin master planlarını tamamladı...

Naci Görür'den tüyleri diken diken eden İstanbul depremi açıklaması: 'Avrupa yakası 9 şiddetinde....'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremi hakkında yeni uyarılarda bulundu. Görür, beklenen Marmara depreminin büyüklüğünün 7,2 ile 7,6 arasında olabileceğini belirtti. Ayrıca, depremin İstanbul'un Avrupa yakasında 9 şiddetinde hissedilebileceğini ifade etti.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Avrupa Yakası'nda konut indirimi!

Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen konut projeleri düşük peşinatla yeni sahiplerini bekliyor. Projelerden ev sahibi olmak isteyenler 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapıyor.

Avrupa Yakası'nda gayrimenkule mega proje dopingi!

Hızla gelişen metro ağının yanı sıra 3. Köprü, 3. Havalimanı, tüp geçit, Marmaray ve Kanal İstanbul gibi projeler Avrupa Yakası gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı. Avrupa’da en fazla değer artışı Kemerburgaz, Beylikdüzü-Gürpınar, Başakşehir- Kayabaşı ve Riva’da yaşandı.

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

İstanbul Avrupa Yakası'na 3 yeni metro hattı geliyor!

Avrupa Yakası'nda 2 metro hattı bir de tramvay hattı için çalışmalar başlıyor. İhaleye çıkacak hatların yer teslimleri sonrasında 15 gün içinde çalışmalarının başlayacağı planlanıyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Yenişehir projesi İstanbul'daki gayrimenkul fiyatlarını artırdı!

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçirilmesi planlanan Yenişehir projesi, gayrimenkul fiyatlarına adeta doping etkisi yaptı. Bazı bölgelerdeki arsalarda yaşanan değer artışı yüzde 100’ü geçti.

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede?

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede? Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin ilk etabında 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...

avrupa yakası yenişehir nerede kurulacak Haberi

avrupa yakası yenişehir nerede kurulacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı planlamayı yaptı. Projenin Başbakan Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'da kurulacak Yenişehir projesinde son aşamaya geldi.


MASTER PLANI TAMAMLANDI


Bakanlık, İstanbul'da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçükçekmece sınırları içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi'nin master planlarını tamamladı. Projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.


2 MİLYON 400 BİN KİŞİ YAŞAYACAK


İstanbul'un doğal, tarihi ve kültürel özelliklerini öne çıkaracak projede son noktaya gelen Bakanlık, kurulacak yeni şehrin master plan çalışmalarını tamamladı. 


Rezerv alan olarak ayrılan bölgede, yaklaşık 800 bin konutta 2 milyon 400 bin kişi yaşayabilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle İstanbul'un nüfusu kalabalık bölgelerinde yoğunluk azalacak.


5 BİN HEKTAR YEŞİL ALAN 


'Compact şehir' yaklaşımıyla planlanan Yenişehir'de, 4 bin 800 hektar sosyal donatı alanları, yaklaşık 5 bin hektar yeşil...