05 / 05 / 2024

avrupada avm sırtalaması

avrupada avm sırtalaması

Küresel gayrimenkul danışmanı Cushman & Wakefield tarafından yayınlanan son Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporu’na göre Türkiye 2013'ün ilk yarısında Avrupa'da en çok yeni alışveriş merkezi açan ikinci ülke oldu...

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

Önder Özpamukçu: AVM'lerin kiraları TL'ye dönüşsün!

Kategori Mağazacılığı Derneği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakendecilerin nefes alması ve işlerine devam etmeleri için AVM kiralarının TL'ye dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Akbatı AVM'nin enerji tedarik sözleşmesi imzalandı!

Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirildi. 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı.

İstanbul'da rezidans sayısı 705'e, AVM sayısı 72'ye ulaşacak!

Fethin 563. yılında İstanbul'da 2 yılda inşaatı biten ve devam eden rezidans sayısı 705, AVM ise 72 oldu. Trafik yoğunluğu yüzde 90’ları buldu. Yeni yol için tek seçenek Kuzey ormanları kaldı.

İşte Türkiye'de Mayıs ayında açılan 6 yeni AVM!

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa Endülüs Park AVM açıldı!

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM açıldı. Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. 101 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezi, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Hulusi Belgü: AVM'lere sınırlama ticarete ihanettir!

AYD Başkanı Belgü, "AVM'lere sınırlama getirilmesi konusunda hükümetin duruşu çok açık ve net. AVM veya organize perakende ticaretinin yüzde 30'u neredeyse pazar günleri yapılır. Bunu ortadan kaldırmak ticaret hayatına ihanet olur" dedi.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

avrupada avm sırtalaması Haberi

avrupada avm sırtalaması

Küresel gayrimenkul danışmanı Cushman & Wakefield tarafından yayınlanan son Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporu’na göre Türkiye ve Rusya, 2013'ün ilk yarısında tüm Avrupa'da açılan toplam AVM alanının yaklaşık yarısı kadar yeni AVM alanını hizmete açtılar. Rapora göre Türkiye, Avrupa’da en çok yeni alışveriş merkezi açan Rusya’nın ardından ikinci sırada yer alıyor.


Yaklaşık 150 milyon m² toplam brüt kiralanabilir AVM alanına sahip Avrupa’da bu rakama, 2013'ün ilk yarısında yaklaşık 1,8 milyon m² yeni alan eklendi. Türkiye, 2013'ün ilk altı ayında 422.500 m² brüt kiralanabilir alan tamamlanmasıyla ikinci sırada yer alırken Rusya, tüm Avrupa genelinin %25'ine tekabül eden yaklaşık 456.200 m²’lik alışveriş merkezi alanını hizmete sokarak lider oldu. 


Rusya ve Türkiye’yi takiben İngiltere 182.600 m² ile üçüncü sırada, Polonya ve Almanya ise 214.200...