03 / 05 / 2024

Avrupalı çelik devi Voestalpine

Avrupalı çelik devi Voestalpine

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek...

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik, ABD'li şirketin Avrupa iştiraklerini alıyor

Arçelik global büyüme yolculuğunda önemli bir adım daha atarak dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşma yapıldı.

Arçelik'ten yuva kuracaklara güzel haber! 4 beyaz eşya alana televizyon bedava! 4 Ocak 2023 fiyat listesi 

Türkiye'nin beyaz eşya ve teknoloji devi Arçelik yeni yıla, yeni evlenecekleri sevindirecek bir kampanya ile başladı. Arçelik, dörtlü çeyiz seti alımlarına 6.999 TL değerinde 43 inç FHD televizyon hediye ediyor. İşte kampanya detayları...

İş arayanlara müjde! Sanayi devi eleman alacak. Başvurular başladı, geç kalmayın! İşte aranan şartlar

Yassı Çelik devi İsdemir büyüme ihtiyaçları doğrultusunda eleman alacağını duyurdu. Başvurular bugün başladı (20 Aralık 2022) geç kalmayın...

Yeni Seat Leon’u görünce şok olacaksınız! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupalı otomotiv devi Seat’nın son yıllardaki en popüler modeli olan Leon’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Seat Leon’un 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

iPhone 13’ü hiç bu fiyata görmediniz! Arçelik’ten iPhone 13’e devasa indirim! Sakın bu fiyatı kaçırmayın

Arçelik, teknoloji devi Apple’ın iPhone 13 modeline eşi benzeri görülmemiş biz indirim yaptı. iPhone 13 Arçelik’te kaç lira? İşte 28 Temmuz 2022 iPhone 13 fiyatları…

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Tosçelik Anadolu 500’de ikinci sırada!

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı.

Voestalpine, Türkiye'de çelik tesisi kuruyor!

Voestalpine, Türkiye'de çelik tesisi kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firması ile birlikte faaliyete geçecek.

Çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek.

Avrupalı çelik devi Voestalpine Haberi

Avrupalı çelik devi Voestalpine

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek. Resmi sitesinde açıklama yapan Voestalpine yöneticisi Franz Rotter, yeni merkezin özellikle takım çeliği segmentine odaklanacağını belirtti. 48 bin 100 çalışanı olan, 11.2 milyar euroluk ciro yapan Voestalpine Grubu özel çelik üretiminde de 12 bin 900 kişiye istihdam sağlıyor. 


Kerim Ülker/...