25 / 07 / 2024

avrupalı tur şirketleri erciyes kayak merkesi rezervasyonları

avrupalı tur şirketleri erciyes kayak merkesi rezervasyonları

Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı...

Tur Assist restorasyon hizmeti verecek!

Tur Assist Genel Müdürü Fenercioğlu, sigorta şirketleri ile müşteri talepleri doğrultusunda alanlarını genişleterek, restorasyon hizmeti de vermeye başladıklarını söyledi.

Oteller fiyatlarını yüzde 20 düşürdü!

Rus turistin bu yıl krizle yüzde 30 düşmesi beklenirken, oluşacak boşluğun yerli turistle doldurulamaması otelcilerin uzun süre Avrupalı tur operatörlerine direnmesine karşın fiyatları yüzde 20 düşürmesine yol açtı.

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor.

Bathonea dünya turizm merkezlerinden biri olacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kültür Turizm Komitesi üyeleri, Bathonea’ya yaptıkları ziyaret sonrasında, antik kentin tur şirketleri ve rehberler için yeni bir destinasyon olacağını belirtti.

Avrupalı ve Amerikalı turistler, rotayı küçük otellere çevirdi!

Küçük Oteller Derneği’nin, 34 farklı destinasyonda 300’e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi.

Ali Onaran: Tur şirketlerinin iflası hile olabilir!

Ülkede art arda meydana gelen tur operatörlerinin iflası akıllara "Turizmin en yoğun sezonunda yaşanan bu gelişmelerde hile olabilir mi?" sorusunu getirdi. Pronto Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Havayolu şirketleri bayrama özel 193 ek sefer koydu!

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu...

Paket tur sigortası yeniden gündeme geldi!

Tur şirketlerine, sattıkları paket turlar için sigorta yaptırma, poliçeyi de müşteriye verme zorunluluğu getirilmesine karşın, birçoğu sigorta yapmıyor. TÜRSAB, bayram tatili öncesi seyahate çıkacakları, poliçelerini isteme konusunda uyarıyor.

Tur şirketleri seçimin olacağı gün yoğunluğun düşeceğini belirtti!

Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gidip gitmeyecekleri merakla beklenen tatilciler, büyük oranda oy verme günü sandık başında olacak. Tur şirketlerine seçimin ilk turu 10 Ağustos ile ikinci tur tarihi 24 Ağustos için tatil talebi gelmediğini açıkladı..

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Jolly Tur'dan emeklilere tatil fırsatı!

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil!

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

avrupalı tur şirketleri erciyes kayak merkesi rezervasyonları Haberi

avrupalı tur şirketleri erciyes kayak merkesi rezervasyonları


Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde.


Dağdaki kayak pistleri ile sportif tesisleri yerinde gören Avrupa'nın önde gelen 5 turizm acentası, gelecek sezon için Erciyes'e düzenleyecekleri turlara şimdiden rezervasyon siparişi almaya başladı. Tur operatörleri temsilcilerinin, Kayseri ve Erciyes'te başlayıp, Kapadokya'da sona eren yöresel inceleme gezileri sırasında kendilerine Erciyes'te konaklama tesisi inşa eden Maxima Hote Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bilal eşlik etti.


Operatör ID Travel'in temsilcisi Ammy Vyen, bölgenin çok ciddi bir potansiyel olduğunu, gördüklerinden fazlasıyla etkilendiğini belirterek şöyle devam etti: "Erciyes önümüzdeki dönemde Avrupa'da çok ses getirecek bir potansiyele sahip. Avusturya, İtalya, İsviçre gibi bilinen kayak merkezlerinin öne çıkan özellikleri var. Erciyes'te de öne çıkan unsurları vurgularsak...