08 / 05 / 2024

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor.



Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, tatil planları için farklı seçenekler isteyen müşterilerin özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor. 


Tatil planlarını yılın ilk günlerinde yapmaya başlayanlar, seyahat acentelerinin ve online seyahat sitelerinin sunduğu seçenekler arasında muhafazakar tatil alternatiflerini de değerlendiriyor. Yurt içi ve yurt dışı muhafazakar otel seçeneklerini bir arada sunan Vizyon Grup kuruluşu olan www.muhafazakarotelim.com yetkilileri, muhafazakar otellere olan ilginin gün geçtikçe arttığını belirtiyor.


2014 yılının Ekim ayında kredi kartıyla yapılan seyahat harcamalarının önemli bir kısmının muhafazakar otel rezervasyonu için harcandığı tahmin ediliyor. www.muhafazakarotelim.com Yöneticisi Emre Özpınar konuyla ilgili olarak; “Muhafazakar otellere ilgi gün geçtikçe artıyor. Özellikle muhafazakar otelleri tercih edenler; çevreden izole edilmiş, aileleriyle özel zaman geçirebileceği konforlu bir tatil arayışındalar. Yiyecek ve içeceklerin, odaların ve ortak kullanım alanlarının İslami şartlara göre düzenlendiği bu tarz otellerin sayısı da talebe göre artıyor. Kendi verilerimizi baz alarak belirtmek gerekirse rezervasyonun en yoğun olduğu Ağustos ayında; www.muhafazakarotelim.com üzerinden 550.000 TL’lik seyahat harcaması yapıldı. Kendi verilerimizi inceleyerek erken rezervasyon indirim dönemlerinde muhafazakar otellere olan ilginin artacağını ön görüyoruz” diye belirtiyor.


Alanya, Marmaris, Yalova, Kuşadası, Çeşme, Fethiye ve Afyon’un yanı sıra; Fransa, İtalya gibi dünyanın birçok ülkesinde, Kudüs, Bangkok, Dubai gibi popüler şehirlerde de otel seçenekleri sunan www.muhafazakarotelim.com, erken rezervasyonda yüzde 70’lere varan indirimler sağlıyor.



Geri Dön