28 / 04 / 2024

Seranit, Cevisama Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Seranit, Cevisama Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Porselen karo üreticisi Seranit, ilk kez katıldığı İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenen Avrupa'nın en büyük seramik doğal taş ve banyo malzemeleri fuarlarından biri olan Cevisama Fuarı'nda teknik özellikleri yüksek ve yaratıcı ürünleriyle büyük ilgi g



Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden Seranit'in ilk kez katıldığı İspanya'nın Valencia kentinde dü ¬zenlenen Cevisama Fuan'nda sergilediği teknik özellikleri yüksek ürünler, çoğu profesyonellerden oluşan ziyaretçilerden bü ¬yük ilgi gördü. 8-11 şžubat tarihleri arasında düzenlenen fuarda 134 metrekarelik stantta sektördeki en son eğilimleri yansıtan inovatif ürünlerini sergileyen Seranit, NeoSera, SeraVista, SeraColorbank gibi ürün gruplarıyla yer aldı.

Avrupa'nın en büyük seramik, doğal taş ve banyo malzemeleri fuarlarından biri olan ve dünyanın dört bir tarafından sektör profesyonellerini bir araya getirerek çok sayıda iş bağlantısının gerçekleştirilmesine ortam oluşturan Cevisama Fuarı, Uluslararası Valencia Ticaret Fuar Merkezi'nde 110 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Cevisama Fuarı bu yıl, 10 bini aşkın yabancı alıcının da aralarında olduğu yaklaşık 79 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Sinpaş Grubu'nun lokomotif şirketlerinden Seranit, dünyanın dört bir yanında 65 ülkeye ihracat yapıyor. Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise altıncı büyük porselen karo üreticisi olan Seranit, ürün kalitesiyle de Avrupa'daki güçlü rakipleri İtalya ve ispanya'yı geride bırakarak, dünyanın tercihi oldu.
İndergi


Geri Dön