03 / 05 / 2024

Avrupapark Bahçekent ne zaman satışta

Avrupapark Bahçekent ne zaman satışta

Avrupa Park Bahçekent projesi, TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO öncülüğünde Cihan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje toplamda 1,380 adet konut ve 72 adet dükkandan oluşuyor...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te yükselen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap'ta satış süreci çok yakında başlıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi...

Emlak Konut Bahçekent'te 9 bin bağımsız bölüme imza attı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçekent'te geliştirdiği projelerle bugüne kadar 976'sı ticari ünite olmak üzere yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm üretti.

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir-Bahçekent'e 20 yeni proje geliyor!

İstanbul'da son yıllarda proje yarışında öne çıkan bölgeler arasında Bahçeşehir 2. Kısım-Bahçekent hattı da var. Bu hatta halen üretim ve planlama aşamasında 20 konut projesi bulunuyor.

Semt Bahçekent daire teslimleri ne zaman?

Semt Bahçekent Evleri Sur Yapı tarafından İstanbul Başakşehir Hoşdere'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 214 bin TL'den başlıyor...

Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesinin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje 669 konut ve 24 ticari birimden meydana geliyor. Peki Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent satış fiyatları!

İstanbul Başakşehir Bahçekent bölgesinde hayata geçirilen Semt Bahçekent Evleri'ne yüzde 5 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Sur Yapı Bahçekent Hoşdere projesinde 755 konut ve 34 ticari birimin yer alması planlanıyor. Peki Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

Tekirdağ Kumbağ Bahçekent Projesi yeni sahibini bekliyor!

Tekirdağ’daki Marmara Denizi manzaralı Kumbağ Bahçekent Villaları projesinin sahibi VEST A.Ş. yönetimi, projenin 500 villalık kısmını bir İnşaat ya da Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ne devretme kararı aldı

Tual Bahçekent konut fiyatları ne kadar?

Tual Bahçekent konut fiyatları 225 bin 500 TL'den başlıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Bahçekent, Temmuz 2018 tarihinde teslim edilecek...

Avrupapark Bahçekent ne zaman satışta Haberi

Avrupapark Bahçekent ne zaman satışta

Avrupa Park Bahçekent projesi lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Avrupa Park Bahçekent projesi, TOKİ İştiraki Emlak  Konut GYO öncülüğünde, cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Avrupapark Bahçekent projesi toplamda 1,380 adet daire ve 72 adet dükkandan meydana geliyor. Proje, 600 milyon TL proje bedeline sahip. 


Yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakın konumlanan Avrupa Park Bahçekent projesi, Emlak  Konut GYO  Başakşehir Hoşdere 3. Etap projesi olarak inşa ediliyor. 


Avrupa Park Bahçekent iletişim

Tel: 0216 499 18 01 

Web: www.cihaninsaat.com

Merve...