21 / 05 / 2024

Avrupark bahçekent değerleme raporu

Avrupark bahçekent değerleme raporu

İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Avrupark projesinin değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Hoşdere Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme daporunu yayınladı...

Avrupark Bahçekent güncel daire fiyatları!

Avrupark Bahçekent güncel daire fiyatları 2+1'lerde 330 bin TL'den başlıyor. Avrupark Bahçekent projesi Nisan 2018'de teslim edilecek...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1! Teslimler Mayıs 2018'de!

Baçekent'te Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat bulan Avrupark Bahçekent projesi daire sahibi olmak isteyenlere avantalı fiyatlarlar sunuyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmekte olan Avrupark Bahçekent projesinde lansman kampanyası uzatıldı.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları!

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede dairelerin alanları 63 ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan inşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 3+1'ler 369 bin TL'ye! Nisan 2018'de teslim!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Avrupark Bahçekent projesinde toplam 1.394 konut bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 2+1'ler 245 bin TL'ye! Teslimler Nisan 2018'de!

Cihan İnşaat imzasına sahip Avrupark Bahçekent Konutları'nda 1.394 adet daire ile 86 adet ticari ünite mevcut. Projede teslimlerin 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Avrupark bahçekent değerleme raporu Haberi

Avrupark bahçekent değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark projesinin değerleme raporunu yayınladı. 


Açıklama:

Mülkiyeti Şirketimize ait  "Cihan İnş. Müh. San. ve Tic. A.Ş.~ Konut Yapı Endüstri San. Tic. A.Ş. İş Ortaklığı" taahhüdü altında bulunan "İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi"  (Avrupark projesi) ne ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.



Değerleme raporu için