07 / 05 / 2024

Avrupark Hayat fiyat

Avrupark Hayat fiyat

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Avrupark Hayat projesinde fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat güncel fiyat listesi!

Avrupark Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat imzasını taşıyan proje 13 bloktan meydana geliyor. 

Kirazlı Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut! Yüzde 20 peşin 30 ay vade fırsatıyla!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yükselen Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut satışları devam ediyor. Peki 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte Kirazlı Yeni Hayat projesiyle ilgili ayrıntılar...

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Audi A8 fiyatları güncellendi! Hayat kadar değişken A8 L! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi A8 fiyatları, araba alacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Audi A8 modelinin Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Audi A8 fiyatları kaç lira? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi‘nin alt markası olarak hayatımıza giren POCO, fiyat performans akıllı telefonları ile dikkat çekiyor. Peki, kusursuz güç sunan POCO X4 Pro 5G fiyatı ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Vestel Toz Torbasız Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için hediye arayışları devam ediyor. Annesinin ev işlerinde hayatını kolaylaştırmak isteyenler elektrikli süpürge fiyatlarını araştırıyorlar. Vestel'in Toz Torbasız Süpürgelerinde indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sizin kadar benzersiz Audi Q7! Fiyatları gören şok oluyor! İşte Audi Q7 27 Nisan 2022 fiyat listesi

Audi severler için Q7 modelinin fiyat listesi ve yenilenen özellikleri belli oldu. Audi araba markasından SUV araba isteyenler, hayatın tadını çıkartmak isteyenler için. Audi Q7 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. Fiyatları görenler şok oluyor. İşte Audi Q7, 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Opel’den Corsa modeline özel 75.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz seçeneği… İşte 26 Nisan 2022 Corsa güncel fiyat listesi...

Şehir hayatının vazgeçilmezi B segmenti araçlar en rağbet gören modeller. Opel de Corsa modelinde bahar kampanyasıyla %0,99 faiz seçeneği sunuyor. Peki Corsa’nın fiyatı ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 Corsa güncel fiyat listesi...

Profilo Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaklardaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri yenilenmiş teknolojileriyle hayatımızı kolaylaştırıyor. Profilo Bulaşık Makineleri, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Profilo bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Samsung QLED TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung QLED TV Nisan 2022 fiyat listesi!

Hayatımızın her alanında var olan televizyon artık bir tv'den çok daha fazlası olarak karşımıza çıkıyor. Evindeki televizyonunu bir yenisi ile değiştirmek isteyenler yeni Samsung QLED TV'lerin özelliklerini ve fiyatları merak ediyorlar. İşte Samsung QLED TV Nisan 2022 fiyat listesi..

Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Mutfakta hayatımızı kolaylaştıran ürünlerin başında bulaşık makineleri geliyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler hem uygun hem şık tasarımları ürünlerin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Mart 2022 Arçelik bulaşık makinesi fiyat listesi...

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Avrupark Hayat fiyat Haberi

Avrupark Hayat fiyat


Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Avrupark Hayat'ın lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Lansmana Cihan İnşaat-Konut Yapı Satış Müdürü Korkut Aksakal, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala da katıldı.

Başakşehir Hoşdere'de hayata geçen ‘Avrupark Hayat' projesinde bin 95 konut ve 81 ticari ünite yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 220 bin TL’den başlıyor.

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçireceği 2. proje olan ‘Avrupark Hayat’, yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, Emlak Konut’un Hoşdere 5.Etap ihalesini 156 milyon 500 bin TL hasılat taahhüdüyle kazandıklarını hatırlatarak, ‘Avrupark Hayat’ projesinde satışlara başladıklarını belirtti. Bölgeye inandıklarını...