02 / 05 / 2024

avrupark hayat yeni ödeme kampanyası

avrupark hayat yeni ödeme kampanyası

Avrupark Hayat Evleri için 30 Kasım'a kadar sürecek yeni ödeme kampanyası uygulanıyor. Projede fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Yeni Hayat Mahmutbey 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

İşçi ve işverenler dikkat! 638 Lira vergi muafiyeti olacak!

2022 yılında asgari ücret için gelir ve damga vergisi kaldırılırken, maaşı yüksek olanlar için asgari ücrete eşit bir kısım vergi muafiyeti sayıldı. İş hayatı yeni ücretlendirme ile yeni bir döneme başladı. Peki yeni maaşlar nasıl hesaplanacak?

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

avrupark hayat yeni ödeme kampanyası Haberi

avrupark hayat yeni ödeme kampanyası

36 ay içinde teslim edilmesi planlanan Avrupark Hayat projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir Hoşdere'de inşa ediliyor. Proje Cihan İnşaat imzası taşıyor. 

Bin 95 konut ve 81 ticari üniteden oluşan Avrupark Hayat Evleri yaklaşık 42 bin metrekare alana sahip. Metrekare birim fiyatların 3 bin 675 TL'den başladığı projede dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 
 
1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Avrupark Hayat projesinde daire büyüklükleri 63 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor. 30 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek 'Biz bize yeteriz' ödeme kampanyası uygulanıyor. 
 
Avrupark Hayat Evleri için yeni başlayan kampanyaya göre; peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanırken, firma bünyesinde 42 ay sıfır faizle ödeme fırsatı da sunuluyor. Ödeme kampanyası 30 Kasım'a kadar sürecek olan...