29 / 04 / 2024

Avrupark satış ofisi

Avrupark satış ofisi

Gönye Proje Tasarım, değer kattığı projeler arasına, örnek bir şehircilik anlayışıyla tasarlanan Avrupark’ı da ekledi. Gönye, ayrıca sosyal tesis, lobi ve koridorların iç tasarımı üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari üniteden oluşan projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bahçekent Avrupark Evleri satış ofisi!

Bahçekent Avrupark Evleri satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi.Toplam 1.394 daireden meydana gelen proje 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Ulşaım bilgileri kapsamında 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Bahçekent Avrupark satış ofisi telefon!

Bahçekent Avrupark satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta olan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Hoşdere Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Hoşdere Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 1.394 konuttan oluşan proje Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi!

Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzasıyla yükseliyor.

Bahçekent Avrupark satış ofisi!

Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.Satışları 8 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon!

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 64 metrekareden başlıyor 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri satış ofisi!

Avrupark Bahçekent Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 83 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim!

Hayat Parkı Meydanı'nın yanı başında hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları Sultan Selim Köprüsü'ne yakın bir konumda yükseliyor. Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim!

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Avrupark Bahçekent projesinde 1.380 tane daire ve 72 tane dükkan bulunuyor. Proje Cihan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Avrupark Bahçekent satış ofisi 0216 499 18 01.

Park Çekmeköy satış ofisi!

Habitat İnşaat'ın imzasıyla yükselen Park Çekmeköy satış ofisi ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizde mevcut durumda...

Avrupark satış ofisi Haberi

Avrupark satış ofisi


Gönye Proje Tasarım, değer kattığı büyük ölçekli konut projelerinin arasına Avrupark’ı da kattı. Yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya odaklı bir tasarım anlayışının eseri olan Avrupark’ta satış ofisi ve iki örnek daireyi tasarlayıp projelendirmesini gerçekleştiren Gönye, sosyal tesis, lobi ve koridorların iç tasarımı üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

Emlak Konut GYO güvencesinde, Cihan İnşaat ve Konut Yapı’nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla İstanbul Bahçekent’te hayata geçirdiği Avrupark, 1.394 konuttan meydana geliyor. 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje, 21 bloktan oluşuyor. Proje kapsamında 86 ticari birim de yer alıyor. Projenin toplam alanının %80’nini yeşil alanlar meydana getiriyor.

Gönye, Avrupark için yaptığı tasarım çalışmasında modern bir tarz benimsedi. Çalıştığı alanlarda işlevsellik, şıklık ve göz alıcılık unsurlarını bir araya getiren Gönye tasarımcıları, satış ofisinde meşe...