25 / 07 / 2024

Avukat Barış Kaşka kimdir

Avukat Barış Kaşka kimdir

Alaçatı'da Diyanet İşleri'ne devredilen işletmelerden Sailors Otel ve Orta Kahve'nin tahliyesine yargı 'dur' dedi. İzmir 5. İdare Mahkemesi, tahliye kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Yeni imar barışı bekleniyor! Kaçak yapılar giderek arttı: İmar affı gelecek mi? 

Yeniden imar affı gelir beklentisiyle son zamanlarda kaçak yapı sayıları yeniden yükselişe geçti. İşte ayrıntılar...

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı ile birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplandı. Bu kapsamda avukatlar ne kadar maaş alacaklarını sorguluyor. Peki, Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi 

Altın ile tasarlanan birbirinden özel detayları bünyesinde barındıran altın saatler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın ile tasarlanan ve eşsiz detayları bünyesinde barındıran altın saatler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaçak yapı avı hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı denetçiler imar barışı fırsatçılarını yakalamak amacıyla şehir şehir dolaşıyor. Bakanlık 81 ile yollanan genelge ile bütün kaçak yapılara ilişkin sürece hız kazandırdı. 

İmar barışı ile 7.2 milyon kaçak yapı ruhsatlandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen imar barışı kapsamında  7.2 milyon kaçak bağımsız yapıya ruhsat verildiği ortaya çıktı. İmar affı için yapılan 3 milyon başvurudan ise 25 milyar TL gelir elde edildi. 

Avukat Barış Kaşka kimdir Haberi

Avukat Barış Kaşka kimdir

Alaçatı'da Diyanet İşleri'ne devi edilen işletmelerden Sailors Otel ve Orta Kahve'nin tahliyesine yargı 'dur' dedi. İzmir 5. İdare Mahkemesi, tahliye kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verdi. 

Avukat Barış Kaşka, karaın diğer işletmeler için de emsal olacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi Yasasının çıkmasıyla Alaçatı Belediyesinin kapatılmasının ardından belediyeye ait taşınmazlar Diyanet İşleri'ne devi edilmişti. Taşınmazların Diyanet İşleri'ne devredilmesiyle, şubat sonunda Alaçatı Müftülüğü, söz konusu 22 dükkana ve el sanatları tezgahlarına tahliye kararı tebliğ etti. Ek sürenin de dolmasıyla, yaza günler kala Türkiye turizminin gözdesi ve dünyaca ünlü sörf merkezi olan Alaçatı'da, esnaf karara itiraz etti, eylem düzenledi. 


SAILORS OTEL İTİRAZ ETTİ

 Bu taşınmazlardan büi olan ve dün Sailors Otel ve Orta Kahve olarak işletilen Eski Taıihi Alaçatı Belediye Binası da 31 Mart 2014'te Çeşme...