29 / 04 / 2024

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...



Maçka Kaymakanlığı 24 adet taşınmazın satışına ilişkin ihale şartlarını ve detaylarını açıkladı. Toplam 14 mahalleden satışa çıkarlan gayrimenkuller, taşlık, sağlık evi ve arsası, çalılık, hareba bina, kuran kursu ve arsası, ağaçlık, fındık bahçesi cinsi olacağı belirtildi.

Maçka Kaymakamlığı ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Söz konusu taşınmazlar en düşük 16 bin 470 TL olurken en yüksek bedeli ise 430 bin TL oldu.

Maçka Kaymakamlığı tarafından satışa çıkarılan taşınmazların en düşük yüz ölçümü 240 cm olurken en yüksek yüz ölçümü ise 5.123,31 cm oldu. 

Hazineye ait 24 adet taşınmazın satış ihalesi hizasında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulu ile yapılacak.

Söz konusu ihale, Maçka Kaymakamlığında (Milli Emlak Şefliği/Kat:2) (Fatih Mahallesi, Atatürk Cd. No:53, 61750 Maçka/Trabzon) oluşacak Komisyon huzurunda gerçekleştirilecektir. İşte Maçka Kaymakamlığının 24 adet gayrimenkul ilanı detayları....
 


Geri Dön