06 / 05 / 2024

AVVA yurtdışındaki mağazaları

AVVA yurtdışındaki mağazaları

AVVA'nın yurt içinde 50, yurt dışında 20 mağazası ve dünya genelinde 3000'in üstünde satış noktası bulunduğunu bildiren AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, mağaza sayısını 5 yıl içinde 250'ye çıkartmayı hedefliyor.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapattı! 

Apple, internet sitesinde Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatacak!

Apple, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem amacıyla Çin dışındaki tüm perakende mağazalarını 2 haftalık bir süreyle geçici olarak kapatma kararı aldı...

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

Zincir mağazalar nüfusu 2 binin altındaki yerde mağaza açmasın!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Istiyoruz ki zincir mağazalar 2 bin nüfusun altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde mağaza açmasın" şeklinde konuştu.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

AVVA yurtdışındaki mağazaları Haberi

AVVA yurtdışındaki mağazaları

AVVA'nın yurt içinde 50, yurt dışında 20 mağazası ve dünya genelinde 3000'in üstünde satış noktası bulunduğunu bildiren AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, mağaza sayısını 5 yıl içinde 250'ye çıkartmayı hedefliyor. Şirket son 2 ayda açtığı 12 mağaza ile perakende sektöründeki hızlı ilerleyişini sürdürüyor. Volkan Atik, yurt içinde halen 50 olan mağaza sayılarını 5 yıl içinde 150'ye çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. Atik; yurtdışında çeşitli ülkelerde yer alan mağazalarının yanı sıra başta Rusya, Ukrayna ve İran olmak üzere farklı coğrafyalara yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirtti. 2015'i mağazalaşmada "atak yılı" olarak belirlediklerinin altını çizen Volkan Atik, 2 ayda 12 mağaza açarak 2015 hedeflerini ilk 6 ayda tutturduklarını söyledi. Türkiye genelinde iyi bir grafik yakaladıklarını ve yılın ikinci yarısında önlerine çıkacak fırsatları değerlendireceklerini...