06 / 05 / 2024

Awad ve Refai İnşaat iletişim

Awad ve Refai İnşaat iletişim

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrhman Awad, Motazbellah Al Refai, Abdulfattah Awad ve M. Samir Alrifai tarafından 1 Eylül'de kuruldu.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakehir'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alsaeh, Eyad Malek ve Mohammad Altouki ortaklığıyla kuruldu.

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu...

Awad Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awad Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Awad tarafından kuruldu. 

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Awad Rasheed Suleıman Mansour ve Mohammed Sultan Jaber ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Awad İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Awad İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nassouh Awad tarafından kuruldu. 

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled S. Salem Awad imzasıyla kuruldu.

Fantastic Company İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantastic Company İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Abdullah Y Aljefrı ve Abdulfattah Awad ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Al Taweel İnvestements İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Taweel İnvestements İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amırah Eıdan N Alotaıbı ve Abdulfattah Awad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrhman Awad, Motazbellah Al Refai, Abdulfattah Awad ve M. Samir Alrifai tarafından 1 Eylül'de kuruldu.

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Awad ve Refai İnşaat iletişim Haberi

Awad ve Refai İnşaat iletişim

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrhman Awad, Motazbellah Al Refai, Abdulfattah Awad, M. Samir Alrifai tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4- Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden...