28 / 04 / 2024

Axis İstanbul teslimleri

Axis İstanbul teslimleri

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul'dan A Plus kampanya!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle hayata geçirilen Axis İstanbul'ta 'A Plus Kampanya' fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim imkânı sağlanıyor.

Axis İstanbul'da ofis fiyatları 284 bin dolardan başlıyor!

SUR Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle Bayrampaşa 'da hayata geçirilen Axis İstanbul 'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlıyor.

Değişime Axis İstanbul ofisle başlayın!

A Plus çalışma hayatı sunan Edirnekapı Axis İstanbul, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 195 ofisten oluşan Axis İstanbul ofis büyüklük alanları 90 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul'da fiyatlar 284 bin dolardan başlıyor!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul A plus kampanya!

Axis İstanbul A plus kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Ofislerin 738 bin 302 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılını Aralık ayında yapılacak.

Axis İstanbul Demirkapı fiyatları!

Toplam 195 ofis ve AVM alanından meydana gelen Axis İstanbul projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı fiyatları...

Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları!

Kağıthane Axis İstanbul'da ofislerin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı'nın projesi Axis İstanbul'da fiyatlar 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı ve Holdig tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul Edirnekapı'da inşa ediliyor. Projede ofis ve alışveriş merkezleri satışa sunuluyor.

Axis İstanbul'da yüzde 10+10 indirim fırsatı!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul A plus ofislerde 48 ay vade farksız ödemelerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Sur Yapı Axis’te A Plus ofisler 4.705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus Ofisleri 4.705 TL’den Başlayan Taksitlerle ve 120 Aya Varan Vade İmkânı İle Alabilirsiniz.

Sur Yapı Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da 120 aya varan vade imkânı!

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlenen proje 40 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Axis İstanbul teslimleri Haberi

Axis İstanbul teslimleri

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Sosyal alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Ofis alanlarının 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaştığı proje metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 10+ yüzde 10 kapsamında tamamı peşin veya peşin+...