28 / 04 / 2024

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taner Tekcan tarafından kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taner Tekcan tarafından kuruldu.

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Murat Akdede tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

Gönye Proje Tasarım, A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü...

Gönye Proje Tasarım, A Design Award Competition’da iki ödül kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

Avrupa Konutları TEM Yanı Proje Arsası!

Artaş inşaat'ın Avrupa Konutları TEM Yanı Proje Arsasının son halini www.havadanemlakvideo.com görüntüledi...

OTİ- AD Çılgın Proje'de yer bakmaya başladı!

 Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği, yeni bir Osmanbey yaratmak için Çılgın Proje'de yer bakmaya başladı. Başkan Orhan, "Sahile yakın olan yerde bir ticaret bölgesi yaratmak istiyoruz" dedi...  

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat iletişim Haberi

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taner Tekcan tarafından kuruldu.

Axxa Design Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...