17 / 05 / 2024

ay ışığı sosyal tesisleri açılış

ay ışığı sosyal tesisleri açılış

Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri'ndeki sosyal tesisleri hizmete açıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in ev sahipliği yapacağı kokteyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılacak...

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ağustos ayı müjdesi geldi. Para ödemesiyle ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen para ödemesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Bakanlık ağustos ayı müjdesini duyurdu.

1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? Temmuz ayı sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere her ay 80 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, 1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? İşte detaylar...

Aile Destek Programı ödemeleri uzatılacak mı? 1250 TL'lik destek bu ay yapılacak mı? Yeni ay sosyal destek ödeme takvimi

Milyonlarca dar gelirli vatandaşa sağlanan destek ödemelerinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Aile Destek Programı ödemesi bitti mi, ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı sosyal yardım paralarını ne zaman yatıracak? Haziran 2023 ayı aile destek ödemeleri yattı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinin yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Peki, Haziran ayı aile destek ödemeleri yattı mı 2023? 

Mart ayı sosyal yardım ödemeleri! 2023 Mart ayı sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri bu ödemeleri alan hak sahipleri tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 Mart ayı sosyal yardım ödemelerine dair detaylar!

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 12 ay süre ile dar gelirli vatandaşlara 850 ile 1250 TL arasında yardım veriyor. Peki, Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile Bakanlığı yeni ay sosyal destek ödemelerine başladı mı? 2023 Aile Destek parasına şubat zammı gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 850 ila 1250 TL arasında değişen sosyal yardım parası her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor.

Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

ay ışığı sosyal tesisleri açılış Haberi

ay ışığı sosyal tesisleri açılış
Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri'ndeki sosyal tesisleri hizmete açıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in ev sahipliği yapacağı kokteyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılacak. Yarın saat 16.00'da Ayışığı Vadi Evleri sosyal tesislerinde düzenlenecek açılış ve tanışma kokteyline Cem Yılmaz, Tarkan ve Barış Akarsu'nun benzerleri de katılacak. Etkinlikte ayrıca şarkı yarışması, stand-up gösterisi ve sürprizler de yer alacak....