02 / 05 / 2024

ay yıldızlı stad

ay yıldızlı stad

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek. KBÜ Rektürü Prof. Dr. Uysal: "Ay yıldızın içinden olimpiyat şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz"...

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Antalya Arena'nın enerji üretimi 5 yıldızlı otele eşdeğer!

Antalya Arena stadı çatı bölümünde kurulan güneş enerji sistemine yönelik konuşan EMO Şube Başkanı Metin, "Stadın enerji üretimi 500 yataklı 5 yıldızlı bir otelin tüketimine eşdeğer büyüklüktedir" dedi.

Rize'de 5 yıldızlı otelin temeli bu yıl içinde atılacak!

RTSO'nun Mart ayı meclis toplantısında kentin yatırımları konuşuldu. RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 5 yıldızlı otel için önümüzdeki aylarda temel atılacağını, lojistik üs merkezi projesinde sona gelindiğini açıkladı.

Ontan Manisa'da 5 yıldızlı rezidans hizmeti verilecek!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projeyi planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını değerlendirdiklerini söyledi. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan Manisa Ontan projesinde daireler 18 ay sonra teslim edilecek.

Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor! Teslimler 24 ay sonra!

Yapı Güven İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldızlı Star Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yıldızlı Star Konutları Trabzon' da yükseliyor. Projedeki daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kars Ay Yıldızlı tören alanı inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sarıkamış Harekatı'nın 100'üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında TOKİ tarafından yapımı sürdürülen "Ay Yıldızlı" tören alanında işçiler, kar ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine 5 yıldızlı otel yapılacak!

Trabzon'da yerine 5 yıldızlı otel yapılacak olan Dünya Ticaret Merkezi' nin ( DTM ) yıkımı için 6 ay önce inceleme yapıldı ama hala yıkım gerçekleşmedi...

Türkiye'nin ilk ay yıldızlı stadı tamamlanıyor!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek. KBÜ Rektürü Prof. Dr. Uysal: "Ay yıldızın içinden olimpiyat şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz"...

ay yıldızlı stad Haberi

ay yıldızlı stad


Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek.


Üniversite kampüsündeki 40 bin metrekarelik alanda akademisyenlerin "hilal ve yıldız" şeklinde tasarladığı stadyum, 25 bin seyirci kapasiteli olacak. Kaba inşaatı biten ve çim saha ile çelik konstrüksiyon yapımı devam eden stat, iki hafta içinde tamamlanacak.


KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk ay yıldızlı stadı tamamlandığında Süper Lig maçlarının oynanabileceğini söyledi.


Üstten bakıldığında Türk bayrağının net görülebileceğini ifade eden Uysal, "KBÜ olarak her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da bulunmak istedik. Bu amaçla da spor tesislerinin yatırımına çok fazla önem verdik. Bunlardan birisi de bu stadımız oldu. Burada sadece sportif faaliyetler olmayacak. Spor meslek yüksekokulu öğrencilerimiz de eğitim görecek. Ay...