28 / 04 / 2024

aya göktürk daire fiyatları

aya göktürk daire fiyatları

Yapıkur Aya Göktürk 'te satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Yapıkur Aya Göktürk Evleri 'nde 210 bin dolara 1 oda 1 salon!

Kemerburgaz Aya Göktürk 'de banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, 6 dönüm alan üzerinde inşa edilen proje 7 blok halinde yükseliyor

Yapıkur Göktürk Aya'da 208 bin dolara! Mart 2013'te teslim!

Aya Göktürk'te banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor, projede fiyatlar 208 bin dolardan başlıyor

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

İstanbul Havalimanı ile Göktürk'te ev fiyatları uçuşa geçti!

Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Pilot ve kabin görevlilerin yanı sıra İstanbul Havalimanı’nda görevli personel de Göktürk’teki eşyalı dairelerimize büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu talebe yetişebilmek için 2019 yılında Göktürk’teki daire sayımızı 3 katını çıkardık'' dedi.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Göktürk Pine Homes satılık!

Göktürk Pine Homes satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sur İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde toplam 116 adet ev bulunuyor. Larus Loft Göktürk teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Larus Loft Göktürk projesi!

Larus Loft Göktürk projesi 116 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evleri'nde fiyatlar 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

aya göktürk daire fiyatları Haberi

aya göktürk daire fiyatları


İstanbul Avrupa Yakası Göktürk Kemerburgaz 'da yaşama geçirilen Aya Göktürk Konutları Yapıkur imzası taşıyor.


7 blok halinde yükselen Aya Göktürk Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. Proje 86 konuttan meydana geliyor.


Ekim ayında teslim edilecek olan Yapıkur Aya Göktürk 'te yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


95 metrekare ile 308 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların yer aldığı Aya Göktürk projesinde minimum fiyat 218 bin dolar olarak belirlendi.


6 dönüm alan üzerinde yükselen Aya Göktürk Konutları 'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Aya Göktürk Evleri 'nde;  fuaye alanı, çok amaçlı toplantı salonu,  yürüyüş yolları, kapalı otopark, özel çocuk parkı, kapalı çocuk...