30 / 07 / 2024

Aya Nikola nerede

Aya Nikola nerede

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Aya Nikola adasında bulunan tarihi yapıların restore edileceğini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, restorasyonla ve tanıtım sayesinde yılda 20 bin olan ziyaretçi sayısının 50 bine çıkmasını beklediklerini söyledi.

Aya Nikola'da restorasyon başlıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Aya Nikola adasında bulunan tarihi yapıların restore edileceğini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, restorasyonla ve tanıtım sayesinde yılda 20 bin olan ziyaretçi sayısının 50 bine çıkmasını beklediklerini söyledi.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Büyükada'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık köşk!

İstanbul İli Adalar İlçesi Maden Mahallesi Aya Nikola Mevkii'nde yer alan 2.921,50 metrekare yüzölçümlü köşk vasıflı taşınmaz 12 milyon 588 bin 511 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Adalar'da icradan satılık 4 katlı köşk!

Adalar İcra Dairesi tarafından İstanbul'un Adalar İlçesi'nde Aya Nikola Mevkii'nde bulunan köşk icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 588 bin 511 TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 184 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli Kahramanmaraş Türkoğlu projede peşinat bedeli 13 bin 234 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kayseri Mimarsinan' da ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 180 aydan 240 aya kadar değişiyor. Peki TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

Aya Nikola nerede Haberi

Aya Nikola nerede

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Aya Nikola adasında bulunan tarihi yapıların restore edileceğini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, restorasyonla ve tanıtım sayesinde yılda 20 bin olan ziyaretçi sayısının 50 bine çıkmasını beklediklerini söyledi. Tarihi kaynaklarda, Hıristiyanların Kudüs'e giderken uğradığı yerlerin başında geldiği söylenen adada ve M.S. 5. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen 11 kilise, çok sayıda şapel, ev, depo, mezar ve sarnıçlar bulunuyor. Ulaşımın denizden teknelerle sağlandığı adayı her yıl ortalama 20 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, "Eserleri görmek isteyenler için doğa içinde güzel bir yürüyüş yolu var. Buradaki küçük ve büyük kiliseleri birbirine bağlayan tüneller bulunuyor. Bunların araştırılması gerekiyor. Burada restorasyon çalışması yapılması gerektiğini gördük. Koruma planı yapıldıktan sonra çalışma başlatmayı planlıyoruz. Bu sayede ziyaretçi sayısı en...