28 / 04 / 2024

Ayakkabı Dünyası nerede mağaza açacak

Ayakkabı Dünyası nerede mağaza açacak

Bünyesinde 130'un üzerinde yerli yabancı marka bulunduran Ayakkabı Dünyası, mağazalaşma hızını kemiyor. Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akbacaoğlu, 4 mağaza birden açarak mağaza sayımızı 52'ye çıkaracaklarını belirtti.

Ayakkabı Dünyası VEGA İstanbul'da mağaza açtı!

Yatırımlarına devam eden Ayakkabı Dünyası, sezonun en çarpıcı modellerini VEGA İstanbul’daki yeni mağazasında ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

İş dünyasından istihdam seferberliği çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

İş dünyası örgütlerinden Fitch değerlendirmesi!

İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yarın yapması beklenen Türkiye değerlendirmesinde notun düşürülmesini gerektirecek bir durum olmadığını belirtti

Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki iş dünyasını sevindirdi!

Hükümetin Malatya’nın da içerisinde yer aldığı 23 il için geliştirdiği yeni yatırım hamlesi kapsamındaki Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki esnaf ve iş dünyasını sevindirdi.

İşte Türk iş dünyasının 2017 beklentileri!

Küresel ve jeopolitik gelişmeler nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017'ye pozitif bakıyor. Türk iş dünyasının temsilcileri 2017 yılına yönelik beklentilerini aktardı.

İş dünyası teröre karşı yatırımlara devam edecek!

Teröre karşı tüm Türkiye gibi iş dünyası da tek ses, tek yürek oldu. Yaşanan olaylara Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki iş adamları da tepkisiz kalmadı.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Ayakkabı Dünyası nerede mağaza açacak Haberi

Ayakkabı Dünyası nerede mağaza açacak

Bünyesinde 130'un üzerinde yerli yabancı marka bulunduran Ayakkabı Dünyası, mağazalaşma hızını kemiyor. Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akbacaoğlu, ''Seçimlerle birlikte piyasadaki belirsizlik durumunun sona ereceğini bekliyoruz. Parekende piyasası gerçekten sıkıntılı günler geçirdi, hava şimdi olumluya döndü. Biz bu ay 2'si izmir, biri İzmit ve diğeri Bolu'da 4 mağaza birden açarak mağaza sayımızı 52'ye çıkıyoruz''...