03 / 05 / 2024

ayakkabı fuarı cnr tarihleri

ayakkabı fuarı cnr tarihleri

Kendi kulvarında Avrupa’nın üçüncü büyük fuarı olan 51. AYMOD, CNR EXPO Yeşilköy’de bugün başladı. Fuarda, Sophia Loren, Zeki Müren, John F. Keneydi gibi ünlülerin ayakkabıları yoğun ilgi gördü...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

Ankara’nın çehresini değiştiren projeler CNR Emlak Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteğiyle, ilk kez 7-10 Eylül tarihlerinde CNR Emlak Ankara Fuarı olarak ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Ankara 7-10 Eylül'de!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Ankara, 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü fuarda yerini alacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR'de emlak rüzgarı!

Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor.

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

ayakkabı fuarı cnr tarihleri Haberi

ayakkabı fuarı cnr tarihleri


Kendi kulvarında Avrupa’nın üçüncü büyük fuarı olan 51. AYMOD, CNR EXPO Yeşilköy’de bugün başladı. Fuarda, Sophia Loren, Zeki Müren, John F. Keneydi gibi ünlülerin ayakkabıları yoğun ilgi gördü. İsmail Cevat Görgün tarafından yapılan Sophia Loren’in ayakkabısı İtalya’da beş kez üst üste Oscar ödülü aldı. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ayakkabıcıları 6. Bölge’de yatırım yapmaları konusunda uyardı.


CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO'su Cem Şenel, 60 bin metrekare alanda düzenlenen CNR AYMOD Fuarı’na 38 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi. 


Ayakkabı sektörünün küresel buluşması CNR İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla açıldı. Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise üçüncü büyük ayakkabı moda fuarı olan CNR AYMOD’un açılışı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı...