18 / 05 / 2024

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi nerede

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi nerede

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

Yaşayan bir organizma olarak şehir!

Şehirlerin yaşayan bir organizma olduğunu ve değişerek günümüze kadar geldiklerinin bir gerçeklik olarak kabul edilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Murat Gül, bu değişimin farkında olarak yeni stratejiler geliştirmenin önemli olduğunu söylüyor.

Rand Medikal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rand Medikal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Kutaıba Alahmad ve Ossamah Alahmad ortaklığında kuruldu. 

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.I Ibrahım Elbarbary ve Ehab Mohammed M. Nassar ortaklığında kuruldu. 

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Metin Erişken ve Sait Erişken ortaklığında Ümraniye’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

Yakuplusan İnşaat Madencilik Nakliyat Petrol Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakuplusan İnşaat Madencilik Nakliyat Petrol Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sanayır tarafından kuruldu.

Zamanoğlu İnşaat Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zamanoğlu İnşaat Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kuş tarafından kuruldu. 

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luvi Medikal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Tİcaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sibel Meltem Benli ve Seçkin Benli ortaklığında kuruldu. 

Avenue İnşaat Turizm ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Avenue İnşaat Turizm ve İşletmecilik Anonim Şirketi Metin Gül, Mahmut Atom Duruk, Kübra Tuğçe Gül, Ege Duruk ve Ayçe Duman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi nerede Haberi

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi nerede


Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü emlak alım satım ve komisyonculuk işleriniyapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer


Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi  adres; CUMHURİYET MH.D-100 KARA Y.CD. ADM KN.ST.İST.OUT.P.A.N.374/56...