07 / 07 / 2024

ayaş misafir evi

ayaş misafir evi

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş Şeyhmuhittin Mahallesi'nde kültür varlığı olan 3 adet gayrimenkulü Defterdarlık Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisinin yapılarak belediye adına tescil edildiğini belirtti.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

Propa Vista projesinde ön lansman yapıldı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları gibi unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek.

Propa Vista Kartal'da kullandığınız kadar ödeyin!

Propa Vista Kartal'da ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları'nı dilediğinizde kullanın kullandığınız kadar ödeyin..

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum1. İcra Dairesi, Muğla Bodrum'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. 3 katlı ana bina, misafir evi, bakıcı evi, yüzme havuzu, çocuk parkı, tenis kortu alanından meydana gelen gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Eskici Mehmet Dede Aşevi restore edildi!

Yangın sonucu büyük hasar gören Eskici Mehmet Dede Aşevi, Osmangazi Belediyesi, tarafından yürütülen tadilat, onarım ve yenileme çalışmaları ile yeniden ayağa kaldırıldı.

Ayaş'a 3 yeni konuk evi!

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş Şeyhmuhittin Mahallesi'nde kültür varlığı olan 3 adet gayrimenkulü Defterdarlık Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisinin yapılarak belediye adına tescil edildiğini belirtti.

Somuncu Baba'nın tarihi evi restore ediliyor!

Bugüne kadar birçok tarihi yapıyı ayağa kaldıran Osmangazi Belediyesi, yıllardır özel mülkiyete ait olan Somuncu Baba Hazretleri'nin tarihi evi ve fırınını da aslına uygun şekilde restore ediyor...

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi 13 milyon Euro'ya satıldı!

Atlantic Records'un 2006'da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün'ün, ünlü yıldızları misafir ettiği Bodrum'daki evi 13 milyon Euro'ya satıldı...

Justin Bieber, uzun süredir aradığı evi 6 milyon dolara buldu!

Her seferinde çok lüks bir ev aradığını söyleyen Justin Bieber, sonunda istediğini buldu. Calabasas Kalifornia'da 6 milyon dolara satın aldığı evin, büyük bir yüzme havuzu, misafir evi ve garajı bulunuyor

Süreyya Ayhan Kop hediye edilen evi alamıyor!

Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya ikinciliği ile Türkiyeyi ayağa kaldıran Süreyya Ayhan Kopa Başbakan Erdoğanın hediye ettiği evin tapusu verilmiyor. Evi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tapu için 350 bin lira istiyor

Teknik Yapı'dan Tuzla'da ev alanlara özel misafir odaları!

Teknik Yapı yeni projesinde 'mutfaksız misafir evlerine' yer veriyor. Ev sahipleri, konuklarını sitenin misafir evlerinde ağırlayarak, misafirleri için oda ayıracakları daha büyük daireye fazladan para ödemek yerine daha küçük daire alabilecek... 

ayaş misafir evi Haberi

ayaş misafir evi

Kadın, erkek, yaşlı konuk evi ve misafirhane olarak kullanılmak üzere tahsis edilen gayrimenkuller ilçenin günlük yaşamsal sıkıntılarına çözüm olacak şekilde projelendirildi. 

Köklü bir tarih var Başkan Taşan, şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın maalesef günlük yaşamla ilgili ciddi sorunları var. İlçemiz hizmetler anlamında 20-30 yıl geri bırakıldığından göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşımızın yaşamsal sorunlarına önem vererek proje üretiyoruz. Köklü bir tarihe, zengin bir kültüre ve doğaya sahip olan ilçemize çok zaman kaybettirilmiş. Ama bizim çalışmalarımız, inancımız, projelerimiz bu açığı hızlı bir şekilde kapatmaya yetecek. Halkımızın ihtiyaçları en önemli gündemimiz. Ayaş'ın merkezinde özellikle Cuma pazarı olduğunda yaşlılarımızın, hanımlarımızın oturup soluk alacakları bir yer yok. Ayaş'a gelen konuklarımızı misafir edeceğimiz hiçbir tesisimiz yok. Bu nedenle tarihi evlerden 3 tanesinin tahsis işlemlerini tamamladık. Tarihi evlerimizin...