11 / 05 / 2024

ayaş toki konutları yapımı başladı

ayaş toki konutları yapımı başladı

Ayaş ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından konut yapımına başlandı. Belediye Başkanı Bülent Taşan, yaptığı açıklamada, ilçeye TOKİ tarafından 160 konutun yapılacağını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Fiyatların 66 bin 38 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Çankırı Kurşunlu 2.Etap TOKİ Konutları başvuru dönemi...

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Manisa Demirci TOKİ Konutları son başvuru günü!

180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire yer alıyor. İşte Manisa Demirci TOKİ Konutları son başvuru günü..

Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları!

Açık satış yöntemiyle satışta olan projede 180 aya varan vade sağlanıyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları...

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları kura 2016!

Başvuru bedelinin 4 bin TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Erzurum Aşkale TOKİ Konutları kura 2016...

Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuru günleri!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 45 adet daire bulunuyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuru günleri...

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru tarihleri 25 Temmuz'da başladı. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

ayaş toki konutları yapımı başladı Haberi

ayaş toki konutları yapımı başladı

Belediye Başkanı Bülent Taşan, yaptığı açıklamada, ilçeye TOKİ tarafından 160 konutun yapılacağını söyledi. 


Konutların Hacırecep Mahallesi Böğürtlen mevkisinde yapımına başladığını belirten Taşan, "Toplamda 160 konut 5'er kat olarak yapılacak. 


Konutlar asansörlü ve modern tarzda inşa edilecek. Konutların yapımı için belediye olarak ön talep alma işi ile belirledik. Yapımına başlanan konutların bir yıl içinde tamamlanması öngörülüyor" dedi. 


Ankara 24...