22 / 05 / 2024

Ayasofya Stadı inşatı son durum

Ayasofya Stadı inşatı son durum

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK, yeni stadı için gerekli parayı buldu. Projesi hazır olan stadyum yapılmaya başlanacak, adı da Ayasofya Stadı olacak.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Temeli 25 Mayıs tarihinde atılan ve 'örnek yerinde dönüşüm projesi' şeklinde nitelendirilen KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde inşat çalışmaları hızlandı.

İnşaat malzemeleri sektörüne büyük iş düşüyor! 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, pandemi sonrasında ticari hacmini yukarı çıkarmak için atılması gereken adımları açıkladı.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Meclis'in çatı kararına veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin çoğunluğu elinde bulundurduğu İBB Meclisi’nin, depreme karşı tedbirler kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için çatıların kat olarak kabul edilmesine yönelik düzenlemeyi engelleyen kararını veto etti.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Ayasofya Stadı inşatı son durum Haberi

Ayasofya Stadı inşatı son durum

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK, yeni stadı için gerekli parayı buldu. Projesi hazır olan stadyum yapılmaya başlanacak, adı da Ayasofya Stadı olacak.


Yeni stadına Ayasofya ismini veren Yunan ekibi iki yıldır başlatamadığı proje için startı nihayet verdi. AEK’nın 2016 yılına dair bütçesi açıklanırken, inşa edilecek stat için 20 milyon euro ayrıldığı bildirildi. Böylece stat inşaatının yakın bir zamanda başlayacağı ifade edildi.


NEDEN AYASOFYA?

AEK Kulübü’nü 1924’te, İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumlar kurdu. AEK kısaltması, İstanbul Spor Birliği anlamındaki ‘Athlitiki Enosi Konstantinoupolis’ kelimelerinin baş harflerinden meydana geliyor. Kulübün amblemindeki çift başlı kartal aynı zamanda Bizans’ın sembolü olarak biliniyor. Bizans döneminde inşa edilen dönemin ünlü eseri Ayasofya’nın kendileri için büyük bir önemi olduğu, bu yüzden stadyuma bu ismi verdikleri...